2777
2789
عنوان

مانتو کتی🥴

2803 بازدید | 34 پست

چرا چرا بازار شده فقط مانتو کتیییی...خب شاید یکی دلش نخواد کت و شلوار بپوشه!!!!دیروز ده تا فروشگاه بیشتر گشتم هممممه از دم کت و شلوار یا کت تک

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کاش یکم زودتر اقدام کرده بودی

میدادی خیاط برات مدل مدنظرت رو میدوخت

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

کتی قشنگه ولی دیگه عنشو دراوردن

منکه شوهرم خودش رفت به دل خخودش یه مانتو متفاوت خریده برام🤣

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
مانتو نیستن ک کت شلوارن من دادم برام بدوزن یکم بلندترشو

مثلا قدش تا کجات باشه؟

من گشتم بلندترین مدل کتارو خریدم

تا وسطای رونمه شاید یکم کوتاهتر

بقیه خیلی کوتاه بودن بالای باسن

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔