2777
2789
عنوان

کسی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوشحال شدم که قوی هستی و نمیخوای دور از جونت بسوزی و بسازی ، لیاقت تو و بچه هات خوشبختی و بهترین زندگیه ❤ نمیتونی تو خونه خودت بمونی و حق و حقوقت رو بگیری ، چون واقعا کسی که باید بره مستاجری و آوارگی اون مرد بی غیرت و اسما شوهرته

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
نگران بچه ها میشم نمیتونم مگه نه حتما جا میزاشتم میرفتم 

به نظرم با بچه هات صحبت کن ی مدت تا کاراتو انجام بدی بمونن پیش پدرشون و بگو که حتما میبری پیش خودت ولی پدرشون متوجه نشه تا شوهرت بفهمه تو دنیا چه خبره 

اصلا هم به حرف مردم اهمیت نده انقد خانما رو دیدم که رو پای خودشون وایسادن و موفق هم هستن 

همه نماز میخونن برای ترس از خدا و جهنمش ولییی من میگم نماز بخون برای آرامش خودت و دوستی با خدا😍 دوستی با خدا خیلیییی شیرینه گاهی شده نشستم دو ساعت با خدا پشت این و اون غیبت کردم 😆 وقتی با خدا درد و دل می‌کنی خیالت راحته جای حرفات امنه... و اینه احساس سبکی می‌کنی شاید جوابت و نده ولی مهم اینه از اعماق وجودت خبر داره و درکت می‌کنه خیلی حس خوبیه با اینکه از همه چی آگاهه ولی من هر اتفاقی بیفته تعریف میکنم براش 🥺 واقعا گاهی شده انقد حرف زدم اون وسطا دیدم دارم خدارو هم نصیحت میکنم فلان حرفی که تو قرآن زدی برا چیت بود خب سخت نگیر خداجون 😂😂 دوستی با خدا خیلیییی بهتر از دوستی با بنده هاشه به مرور متوجه میشی خواسته هات یکی یکی برآورده میشه چرا چون انقدر بهش نزدیکی که دلش نمیاد حسرتی تو دل دوستش بمونه هیچ دوستی یه طرفه نیست ...🤭چقد حرف زدم 😊....تا اینجا اومدی میشه برای شفای همه مریضا یه صلوات بفرستی و برای خانومایی که باردار نمیشن دعا کنی انشاالله دامنشون سبز شه 😍🙏
سلام عزیزم خوشحال شدم که قوی هستی و نمیخوای دور از جونت بسوزی و بسازی ، لیاقت تو و بچه هات خوشبختی و ...

سلام ممنونم گلم 

نه نمیشه تو این خونه موند چون دقیقا این همون چیزیه که اون می‌خواد 

چند تا بچه داری ؟؟چرامیدون خالی می‌کنی واسه اون زن راحت تر باشه؟

ترو خدا بسته هرچی میدان خالی نکردم همش بدتر شد مگه من چند ساله زنده ام که اینقدر زجر بکشم 

ترو خدا بسته هرچی میدان خالی نکردم همش بدتر شد مگه من چند ساله زنده ام که اینقدر زجر بکشم  

دقیقا درست میگی گور بابای مرد خائن خلایق هرچه لایق بزار بره پی لیاقتش مردک عوضی 

فقط بزار اول برات خونه بخره بعد برو اون پولی هم که خودت داری بعدا بکن سرمایه و یه کار وکاسبی باهاش راه بنداز فقط عجله نکن با سیاست رفتار کن 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
ازش متنفرم دلم می‌خواد همین الان برم ولی احساس میکنم اون خونه حق خودمو بچه هامه 

خونه رو به اسم خودت کن .تلاش کن برا آرامش خودت و بچه هات.نمیدونم چه طور دلشون میاد این کارو انجام بدن 

خدایا زندگیم را به خودت گره بزن ؛گره کوررررر!.