2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بهم مهدکودک خوب و تمیز معرفی کنی من اشنا به شهر زاهدان نیستم

منم برای دخترم دنبال مهد بودم خیابون دانشگاه خوبه ولی اگه سرکار نمیری نبریش بهتره به جاش ببرش کانون با پنجشنبه ها کتابخونه ها برای بچه ها کلاس دارن یا باشگاه

منم برای دخترم دنبال مهد بودم خیابون دانشگاه خوبه ولی اگه سرکار نمیری نبریش بهتره به جاش ببرش کانون ...

میخام دانشگاهمو ادامه بدم و اگه بتونم کار پارع وقتم پیدا کنم،توخونه بودن افسرده ام کرده،پسرمم حوصلش سرمیره و تنهاس،گفتم ۳سال بشه بزارمش مهد.

میخام دانشگاهمو ادامه بدم و اگه بتونم کار پارع وقتم پیدا کنم،توخونه بودن افسرده ام کرده،پسرمم حوصلش ...

مهدای زاهدان جز یکی دوتا بقیه اشغالن چیز زیادی برای بچه ندارن هرجا رفتی واسه کار یاهمونجا ببر یا نزدیک خونتون

مهدای زاهدان جز یکی دوتا بقیه اشغالن چیز زیادی برای بچه ندارن هرجا رفتی واسه کار یاهمونجا ببر یا نزد ...

وای جدی میگید😥😥من لیتل استار رو شنیدم میگن خوبه ،هزینش مهم نیس فقط مطمئن باشم بچه رو اذیت نمیکنن،پرستارم ک بخام بگیرم کسی رو نمیشناسم و بازم ممکنه بچه اذیت بشه

وای جدی میگید😥😥من لیتل استار رو شنیدم میگن خوبه ،هزینش مهم نیس فقط مطمئن باشم بچه رو اذیت نمیکنن،پ ...

منکه چندجا رفتم سرزدم راضی نبودم از محیط و مربیایی که دیدم بازم خودتون برین همون مهدم از نزدیک ببینین من نشنیدم اسمشو شاید جدید بازشده

وای جدی میگید😥😥من لیتل استار رو شنیدم میگن خوبه ،هزینش مهم نیس فقط مطمئن باشم بچه رو اذیت نمیکنن،پ ...

اینجا کار درست حسابی ام پیدا نمیشه اگه بشه ام حقوقش خیلی کمه و بیشتر ادم با کاراشون افسردگی میگیره یا یه هنر یادبگیر یا باشگاهی چیزی برو کارای اینجا خوب نیس

شما چرا میخاستید مهد بزارید؟و اینکه چندوقتشه کوچولوتون

من میرفتم تو یه سالنی کار میکردمو برای قبل مدرسه میگفتن باید حتما مهد رفته باشه برای همین ولی اخرم نبردمش الان شیش سالشه دخترم

اینجا کار درست حسابی ام پیدا نمیشه اگه بشه ام حقوقش خیلی کمه و بیشتر ادم با کاراشون افسردگی میگ ...

عزیزم اگه هزینه باشگاه و هنر یاد گرفتن داشتم که عالی میشد،اولش میخام برم دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم تایمی ک سرکلاس میرم یاامتحان دارم نمیدونم پسرمو کجا بزارم

عزیزم اگه هزینه باشگاه و هنر یاد گرفتن داشتم که عالی میشد،اولش میخام برم دانشگاه پیام نور ثبت نام کن ...

خب دانشگاهم پول میخواد چرا پولتو هدر میدی واسه دانشگاه اونم پیام نور تویی که قصدت درس خوندنه بخون برای ملی ولی پولی که بدی دانشگاه یه هنر کنار درست یاد بگیر خیلی موفق تر میشی