بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه بهم مهدکودک خوب و تمیز معرفی کنی من اشنا به شهر زاهدان نیستم
منم برای دخترم دنبال مهد بودم خیابون دانشگاه خوبه ولی اگه سرکار نمیری نبریش بهتره به جاش ببرش کانون با پنجشنبه ها کتابخونه ها برای بچه ها کلاس دارن یا باشگاه
مهدای زاهدان جز یکی دوتا بقیه اشغالن چیز زیادی برای بچه ندارن هرجا رفتی واسه کار یاهمونجا ببر یا نزد ...
وای جدی میگید😥😥من لیتل استار رو شنیدم میگن خوبه ،هزینش مهم نیس فقط مطمئن باشم بچه رو اذیت نمیکنن،پرستارم ک بخام بگیرم کسی رو نمیشناسم و بازم ممکنه بچه اذیت بشه
وای جدی میگید😥😥من لیتل استار رو شنیدم میگن خوبه ،هزینش مهم نیس فقط مطمئن باشم بچه رو اذیت نمیکنن،پ ...
اینجا کار درست حسابی ام پیدا نمیشه اگه بشه ام حقوقش خیلی کمه و بیشتر ادم با کاراشون افسردگی میگیره یا یه هنر یادبگیر یا باشگاهی چیزی برو کارای اینجا خوب نیس
اینجا کار درست حسابی ام پیدا نمیشه اگه بشه ام حقوقش خیلی کمه و بیشتر ادم با کاراشون افسردگی میگ ...
عزیزم اگه هزینه باشگاه و هنر یاد گرفتن داشتم که عالی میشد،اولش میخام برم دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم تایمی ک سرکلاس میرم یاامتحان دارم نمیدونم پسرمو کجا بزارم
عزیزم اگه هزینه باشگاه و هنر یاد گرفتن داشتم که عالی میشد،اولش میخام برم دانشگاه پیام نور ثبت نام کن ...
خب دانشگاهم پول میخواد چرا پولتو هدر میدی واسه دانشگاه اونم پیام نور تویی که قصدت درس خوندنه بخون برای ملی ولی پولی که بدی دانشگاه یه هنر کنار درست یاد بگیر خیلی موفق تر میشی