2777
2789
عنوان

سهام ریختن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 19 پست
میخواستم برم لوازم ارایشی بگیرم خیر سرم ولی دیروز رفتم چشم پزشکی گفت ب عینک احتیاج دارم از یمی پول ق ...

خب دیگه 😁 

من واسه هیچی نخریدممممم دلم خرید میخواد 😭😬

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم کور میشم چی چیش خوبه خواهر😭😭 ایشاالله میخری هنوز کلی تا عید مونده 

چرا کور میشی مگه عینک نگرفتی ک چشمات بهتر بشع؟

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
چرا کور میشی مگه عینک نگرفتی ک چشمات بهتر بشع؟

نمره چشام دوعه چشامم داره خشک میشه دکتره تعجب کردع بود میگفت تاحالا چجوری میدیدی خوبه بیناییتو از دست ندادی چندتا قطره بهم داده دعا کنین خوب بشم

نمره چشام دوعه چشامم داره خشک میشه دکتره تعجب کردع بود میگفت تاحالا چجوری میدیدی خوبه بیناییتو از دس ...

ایشالا ک خوب میشی عزیزم