35narijon مدیر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2011 عنوان سهام ریختن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 19 پست سود سهام برای کیا ریختن؟ کی میریزن اصن؟ما ب همینم لنگیم والا اینام امروز فردا میکنن 🤦😂 ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂 توی آینه انعکاس #دختری رو میبینمکه لبخندش درد میکنه:))) قَلب نیست که قَبرِستونِ آرِزوهاست. #غرور بهت قدرت میدہ ولی شاد بودنو ازت #میگیرہ!(: 1401/12/23 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
35narijon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2011 میخواستم برم لوازم ارایشی بگیرم خیر سرم ولی دیروز رفتم چشم پزشکی گفت ب عینک احتیاج دارم از یمی پول ق ... خب دیگه 😁 من واسه هیچی نخریدممممم دلم خرید میخواد 😭😬 ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂 توی آینه انعکاس #دختری رو میبینمکه لبخندش درد میکنه:))) قَلب نیست که قَبرِستونِ آرِزوهاست. #غرور بهت قدرت میدہ ولی شاد بودنو ازت #میگیرہ!(:
77mahnaz عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2999 خب دیگه 😁 من واسه هیچی نخریدممممم دلم خرید میخواد 😭😬 دارم کور میشم چی چیش خوبه خواهر😭😭ایشاالله میخری هنوز کلی تا عید مونده
35narijon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2011 دارم کور میشم چی چیش خوبه خواهر😭😭 ایشاالله میخری هنوز کلی تا عید مونده چرا کور میشی مگه عینک نگرفتی ک چشمات بهتر بشع؟ ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂 توی آینه انعکاس #دختری رو میبینمکه لبخندش درد میکنه:))) قَلب نیست که قَبرِستونِ آرِزوهاست. #غرور بهت قدرت میدہ ولی شاد بودنو ازت #میگیرہ!(:
77mahnaz عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2999 چرا کور میشی مگه عینک نگرفتی ک چشمات بهتر بشع؟ نمره چشام دوعه چشامم داره خشک میشه دکتره تعجب کردع بود میگفت تاحالا چجوری میدیدی خوبه بیناییتو از دست ندادی چندتا قطره بهم داده دعا کنین خوب بشم
35narijon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2011 نمره چشام دوعه چشامم داره خشک میشه دکتره تعجب کردع بود میگفت تاحالا چجوری میدیدی خوبه بیناییتو از دس ... ایشالا ک خوب میشی عزیزم ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂 توی آینه انعکاس #دختری رو میبینمکه لبخندش درد میکنه:))) قَلب نیست که قَبرِستونِ آرِزوهاست. #غرور بهت قدرت میدہ ولی شاد بودنو ازت #میگیرہ!(: