2777
2789
عنوان

مسخرم نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای خونه خرجش میکردم یا چند تا مجسمه کوچیک برنزی می گرفتم یا دوتا پتو دونفره یا یه زودپز ایرانی ...

وسیله خونه خیلی نیاز دارم اما دلم نمیخواد برای خونه خرج کنم

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

ولی یه چیز دیگه ام به ذهنم رسید

من همیشه دغدغم کمک به کسایی که وضعیت مالیشون خوب نیست و بیمارن بوده...

درسته مبلغ کمیه ولی قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود

میتونی هدیه اش کنی به محک

واقعا خیلی احتیاجش دارن بچهای اونجا🥺

من هربار سعی میکنم یه بخشی از درامدمو بفرستم براشون چون واقعا انرژیشون برمیگرده به زندگی ادم،یا برای کودکای کاری که دم چهار راه ها هستن یه هدیه بگیری🥺

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

یکی از دندونای خرابم رو پر میکردم    

وای گفتی من سه تا خراب دارم 

اما شرایط رفت و آمد دکتر رو ندارم نوزاد دارم سخته برام

ولی یه چیز دیگه ام به ذهنم رسید من همیشه دغدغم کمک به کسایی که وضعیت مالیشون خوب نیست و بیمارن بوده ...

شهر ما کوچیکه کودک کار نداره ولی برای همکلاسی پسرم وضعشون ضعیفه گاهی کمک میکنم

چیزای که دوست داری رو بخر

خیلی چیزا دوست دارم اما اولویت بندیم مشخص نیست با این پول که به تمام خواسته هام نمیرسم

وای گفتی من سه تا خراب دارم  اما شرایط رفت و آمد دکتر رو ندارم نوزاد دارم سخته برام

سعی کن بری چون روز به روز خرابتر میشن. پارسال یه دندون خراب داشتم که هزینه درمانش سه میلیون بود نرفتم حالا دوتا کناریش هم خراب شدن چند روزه که مرتب دارم میرم دکتر حساب کردم هرینه درمان بالای بیست میلیونه

خیلی چیزا دوست دارم اما اولویت بندیم مشخص نیست با این پول که به تمام خواسته هام نمیرسم

اولویت بزار ببین چی بیشتر نیاز داری یا دوست داری داشته باشه, لباس کفس لوازم ارایش مراقبت پوست 

سعی کن بری چون روز به روز خرابتر میشن. پارسال یه دندون خراب داشتم که هزینه درمانش سه میلیون بود نرفت ...

خصوصی رفتین؟

من اگه برم میرم دولتی و .. که هزینش کمتر بشه