2777
2789
عنوان

نیازمندیییی.... فقط متولدین 83 تا 85 بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 39 پست
سن الله بیا برو خونتون 😂  رنگین کمونی بودم چرا اینجا دنبال رفیق بودم  همین دکورا ...

واسه همینه گفتم دارم دچار سو تفاهم میشم🤣🤣

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نی_نی_یار_پنج     عزیزم داری تو دست و بالت همچین دختری تقدیم ایشون کنی ؟ طفلی قانعم هست ...

به حضرت عباس عین تورو تو کلاسمون  داریم همونقدر اتیمی توکن و ات عاجی و زهل توکنسیز 😑

بسه تورو قرآن انگار اومدم اینجا  رل بزنم با طرف 

دخترم دنبال رفیق دخترم

دقیقا با کجاش مشگل داری 

به حضرت عباس عین تورو تو کلاسمون  داریم همونقدر اتیمی توکن و ات عاجی و زهل توکنسیز 😑 بسه تورو ...

نفهمیدم چی گفتی ولی هر چی گفتی تقدیم به خودت عزیزم. اینجا جای دوست پیدا کردن نیست . تو که از دنیای واقعیش خیری ندیدی به مجازی میخوای اعتماد کنی ؟ از کجا معلوم یه نره غول سیبیل از بناگوش در رفته نیاد بهت درخواست نده بجای اون دختری که مد نظرت هست. ؟ازین اتفاقها زیاد افتاده اینجا ،ظاهرا شما تازه واردین و ازین چیزها رو ندیدید اینجا 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نفهمیدم چی گفتی ولی هر چی گفتی تقدیم به خودت عزیزم. اینجا جای دوست پیدا کردن نیست . تو که از دنیای و ...

فش نبود جیگر 

حسیه که نسبت به اینجور آدما رو دارم گفتم 

من مثله همون نره قولا رو تشنه بردم لبه چشمه تشنه ترر آوردم

ولی بازم مرسی از توصیه بهداشتی ❤️💜💙💚🖤❤️🧡