mam_sefidbarfi مدیر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 عنوان خاک بسرم بچه ها | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 19 پست دخترم ۲سال و۸ماهشه خیلی شیطون بچه هارومیزنه من باباش مادروپدرمویبارزدم پشت دسش فایده نداشت ینی از۲سالگی اینجوربودبردم دکترگفت بهش بهادادی الان شروع کردب زدن من واینک اومدم لباسشوعوض کنم هی شروع کردجیغ زدن وبه اونجاش چنگ انداختن من احمقم رفتم ی ارزن فلفل قرمزریختم دهنش انقدگریه کردالان خودم نشستم گریه کردن بابغض خابیدحاملم اصلانمیزاره استراحت کنم همش میپره روم مردم ازبی استراحتی ضعف اعصاب چکارکنم ازذهنش پاک شه😭😭😭😭😭 دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭 1401/12/22 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلفلیان عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 57 یباردیگ جاپارک خونم پسرروروچاقوزدن کجابررم وسیله هم نداریم هی ببرمش کجااسنپ بی پدرگرون شوهرم خرجای ج ... چی بگم والا حالا با اینکه هزینه ها خیلی بالاست و اینا باید یه فکری بکنی دخترت خدایی نکرده منزوی میشه …
خواهرام عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1824 عزیزم معلومه که بچت باهوشه اینکارارو میکنه پسر خواهر منم یه سره رستش اونجاشه فوق العاده بچه ی باهوش ... یعنی هر کی دستش اونجاش باشه باهوشه؟
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 ی خاهردارم انقدخسیس وپولداره همش نیش وکنایه یبارزنگ نمیزنه حالموبپرسه همش خونه بابامه مامانم بضی وقتامیادخونم همچی کرده بودتوجمامسخره ام میکردهمه رومیخندونداشغال من ن ماشینن دارم جایی ببرمش الان دارم العذاب وجدان میمیرم دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 چی بگم والا حالا با اینکه هزینه ها خیلی بالاست و اینا باید یه فکری بکنی دخترت خدایی نکرده منزوی میشه ... چکارکنم خاخرشوهرم کنارمه بچه هاشونوازبچم دریغ میکنن دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
ya_mahdi_jan عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2687 یعنی هر کی دستش اونجاش باشه باهوشه؟ نه خیر به خاطر توجهش به مسائل و اندامای بدنشه که میگم باهوشه فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج