2777
2789
عنوان

چیکار کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 20 پست

دوستمو میبینم حسودیم میشه.. مامان باباش با هم خوبن..خودش میره بیرون خرید میکنه همش..میره مهمونی.. هر کاری میخاد میکنه.. بعد من خودمو توی اتاقم زندانی کردم..بعضی وقتا میخام برم خودکشی کنم.. ولی میگم هنوز باید زندگی کنم شاید تهش یه خیر و برکتی باشه..هر کی حرفامو شنیده و نمیدونه چند سالمه فک میکنم یه زن ۴۰ سالم..

حق میدم بهت عزیزم دعوای پدر و مادر خیلی اعصاب خورد کنه من الان خودم با شوهرم دعوا میکنم کمتر بهم حس ...

واقعا مرسی.‌. من حتی دلم نمیخاد به بهترین دوستم این حرفارو بزنم.. چون مثلا ممکنه یوقت از دهنش بپره بیرون به یکی بگه.. یا برام حرف در بیاره.. اینارو دارم با گریه مینویسم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مرسی.‌. من حتی دلم نمیخاد به بهترین دوستم این حرفارو بزنم.. چون مثلا ممکنه یوقت از دهنش بپره ب ...

هیچوقت رازتو به کسی نگو حتی به همسرت نباید بگی دوست که بماند .

اگه بیشتر وقتت تو کتابخونه بگذرونی هم یه رشته خوب میخونی هم کمتر  سروصدا پدرت و مادرت میشنوی 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

هیچوقت رازتو به کسی نگو حتی به همسرت نباید بگی دوست که بماند . اگه بیشتر وقتت تو کتابخونه بگذرونی ه ...

عزیزم هنوز ازدواج نکردم🥲۱۷ سالمه البته چند روز دیگه میشم ۱۸

میدونم انتظار نداشتی سنم این باشه:)

عزیزم هنوز ازدواج نکردم🥲۱۷ سالمه البته چند روز دیگه میشم ۱۸ میدونم انتظار نداشتی سنم این باشه:)

نه اتفاقا فکر میکردم همین ۱۷‌.۱۸ باشی مخصوصا وقتی مثالت دوستات بودن 

ایشالا به موقعش یه ازدواج خوب میکنی 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین