واقعا باید چیکار کنم مامانم و بابام هی دعوا میکنن الان بابام بهم یه کادو داد خیلی خوشحال شدم چند دقیقه بعدش بابام با مامانم دعوا کرد کوفتم شد کادوم.. شبا وقتی خوابن گریه میکنم..هر وقت دعوا میکنن میخام از مامانم دفاع کنم ولی یه جا نوشته بود توی دعوای پدر مادراتون دخالت نکنین.. شبا بعضی وقتا کابوس میبینم.. میبینم دختر خالم که دوست صمیمیمه میره ناخون ژلیش میکنه و فلان.. بعد من بخاطر دعوای پدر مادرم گریه میکنم:))))))
دوستمو میبینم حسودیم میشه.. مامان باباش با هم خوبن..خودش میره بیرون خرید میکنه همش..میره مهمونی.. هر کاری میخاد میکنه.. بعد من خودمو توی اتاقم زندانی کردم..بعضی وقتا میخام برم خودکشی کنم.. ولی میگم هنوز باید زندگی کنم شاید تهش یه خیر و برکتی باشه..هر کی حرفامو شنیده و نمیدونه چند سالمه فک میکنم یه زن ۴۰ سالم..
حق میدم بهت عزیزم دعوای پدر و مادر خیلی اعصاب خورد کنه من الان خودم با شوهرم دعوا میکنم کمتر بهم حس ...
واقعا مرسی.. من حتی دلم نمیخاد به بهترین دوستم این حرفارو بزنم.. چون مثلا ممکنه یوقت از دهنش بپره بیرون به یکی بگه.. یا برام حرف در بیاره.. اینارو دارم با گریه مینویسم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.