2777
2789
برو بعدش اقدام کن چون اگه سالم باشه و با داروی تو حتی آسیب کوچکی بهش برسه اون دنیا پات گیره اگه بم ...

عریزم دو تو سونو دادم توی دوروز هر دوتا گفتن ض بان نداره و داره سقط میشه..دیروز ۴/۵ میلیمتر بود امروز ۳/۵

خانمی خواهش عاجزانه نرو به خدا دیشب کلیپی دیدم دکتره گفت بخاطر تشکیل نشدن قلب زود نرید برای سقط اینا ...

عزیزم من قلبش تشکیل شد ضربان منظم و همه چیز اوکی..متاسفانه دیروز رفتم گفت ایست قلبی کرده امروز هم یه سونوی دیگه رفتم و گفت بله همینطوره...تازه از دیروز هم کوچیکتر شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من قلبش تشکیل شد ضربان منظم و همه چیز اوکی..متاسفانه دیروز رفتم گفت ایست قلبی کرده امروز هم یه ...

اهان انشالله که خدا جایگزینش اولاد سالم و صالح نصیبتون کنه

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

چرا رفتم ولی بدون بستری دارو نمیدن که انقدر اذیت میکنن  پست کرد برام

وای دیگه مردم از بس رفتم و اومدم امروز ساعت اینترنتی مطب دو تا ۶ بود ولی وقتی ساعت دو رفتم گفتن برو فردا بیا و سونوی دومت رو هم بیار..کفرم درومده از بخت بدم

وای دیگه مردم از بس رفتم و اومدم امروز ساعت اینترنتی مطب دو تا ۶ بود ولی وقتی ساعت دو رفتم گفتن برو ...

الهی بگردم دیدی چقدر اذیت میکنن  

آخه جالبه من این همه رفتم و اومدم دارو ندادن می‌گفت باید بستری کنیم

الهی بگردم دیدی چقدر اذیت میکنن   آخه جالبه من این همه رفتم و اومدم دارو ندادن می‌گفت باید بست ...

آره اینم وقتی رفتم مامای پیش دکتر گفت سونوی دوم رو فردا بیار بستریت کنیم..میترسم کار به کورتاژ بکشه..

به نظر من خودسرانه عمل نکن 

من و همسرم کادر درمانیم 

چندسال پیش دوست همسرم که ۱۱۵ شاغله .

واسه سقط بارداری ناخواسته قرص .... گرفت .خانومش بخاطر خونریزی زیاد ۳ روز بستری شد .

بدن هر کس  در لحظه متفاوته 

الهم عجل الولیک الفرج