2821
2789
پولو دارم لباسم انتخاب کردم ولی هیچکس بچه هامون نگه نمیداره برم خرید.... با بچه ها رفتنم تو این شلو ...

چند وقتشونه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پولو دارم لباسم انتخاب کردم ولی هیچکس بچه هامون نگه نمیداره برم خرید.... با بچه ها رفتنم تو این شلو ...

بیا بده من نگهشون دارم برو باوخیال راحت خریداتو بکن گل

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
عزیزم بنظرم انگشتر طلا خوشگل بگیر به چشم هم میاد ... عزیزم قصد جسارت ندارم پول بانکیت چقدره و ما ...

انگشتردوتادارم خواستم گوشواره بخرم شصت تمنه ماهی ۹۶۰

پیرترین دخترجوان این شهرممغرور
اره خخخخ توباشی دلت میادخرجش کنی

با ۶تومن یه تکه طلا بخر

تا هر وقت دیدیش بدونی این همه از خودت گرفتی و خرج نکردی یه چیز مفید و با ارزش خریدی. 

با ۲ تومنش هم یه سری خرید کن تا دم عیدی یه کم نو نوار بشی ایزی ایزی تمام تمام🤣🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
واقعا نیاز دارم این روزا یکی چند ساعت جور بچه هارو بکشه....من برم چندجا کار دارم انجام بدم...

اگه نزدیکم بودی مطمئن باش این کارو برات میکردم خیلی خیلی بچه دوست دارم 😁

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️