2777
2789
عنوان

کیا آیفون 11 پرو دارن؟

16261 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

من قصد داشتم آیفون 11 بخرم الان نظرم عوض شده گفتم پرو بردارم

بعد من یکی دو جا شنیدم ۱۱ پرو و پرومکس باتریش باگ داره راسته؟ باز خوندم تو آپدیت آیفون این باگ هم برطرف شده

حالا از بین شما یا آشناها کسی هست ۱۱ پرو داشته باشه؟ راضی هستید؟

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باگ و اینا نمیدونم اما من پرومکس دارم خیلی راضیم ازش

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
من ۱۱ دارم  و خیلی راضیم

ب نظرت من ۱۱ پرو بردارم؟خوبه یعنی ؟

می‌دونی همه چیز ۱۱ خوبه ها

فقط ظاهر پرو رو دوست دارم

سه دوربینه میخوام

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
باگ و اینا نمیدونم اما من پرومکس دارم خیلی راضیم ازش

آها بعد نو برداشتی؟

آها بعد نو برداشتی؟

نه الان جز ایفون چهارده دیگه نو نداره که 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ب نظرت من ۱۱ پرو بردارم؟خوبه یعنی ؟ می‌دونی همه چیز ۱۱ خوبه ها فقط ظاهر پرو رو دوست دارم سه دوربی ...

از نظرظاهر اره 

ولی ۱۱ همه چیش عالیه 

باتریش دوربینش 😍

۱۱ پرو چنده 

۱۱ معمولی چنده الان 

نه الان جز ایفون چهارده دیگه نو نداره که 

فک کردم خیلی وقته برداشتی

بعد آقا کی برداشتی چند برداشتی و اینکه باتریش چند درصد بود 

از نظرظاهر اره  ولی ۱۱ همه چیش عالیه  باتریش دوربینش 😍 ۱۱ پرو چنده  ۱۱ معمولی چن ...

آره

خدایی قبول دارم

باتری هم انگار گوگل میخونم یا کلیپ برسی میبینم ۱۱ پرو هم اوکیه ولی نمی‌دونم چرا تو مغازه ها یه دو جا بهم گفتن باگ داره پرو و پرو مکس

حالا به جاش تو یه مغازه دیگه رفتم گفت همچین چیزی نیست

من ۱۱ معمولی دست دو باتری 95 درصد رو گفتن بهم 27

11 پرو دست دو باتری 92 گفت34

هر دو باز نشده

تو نو برداشتی یا دست دو

کی برداشتی چقدر برداشتی 

2790
2778
2791
2779
2792