2777
2789

توعقدی ؟

پشیمون شدی ؟

رابطه کامل داشتی ؟ کاش صبر میکردی

عزیزم هنوز اول راهی اگه میخوای زندگیت خوب باشه . اگه شوهرت خوبه اخلاق خوبش سر تر و بیشتر از اخلاق بدش هست 

بچسب به خوندن مطالب و کتاب همسر داری 

و یا گوش کردن وویس مشاور خانواده ها 

مثل کلید مرد از دکتر حبشی و یا صحبت های خانم معصومه حاتمی 

زن داداش من از اول ازینا گوش میکرد 

داداشم بهش زنگ نمیزد یا زنش زنگ میزد جواب نمی‌داد یا به خونمون زنگ میزد میگفت بگین خونه نیست 

ولی  بعد عقد کم  چنان شوهرشو تو دستش گرفته که بدون اجازه خانمش آب نمیخوره 

مثلا مامانم میگه شب بیاین خونه ما میگه از خانمم بپرسم 

یا پوشک بچه عوض کنه ببره باسنشو بشوره ... حمام دستشویی باواکتس بشوره که خانمم از بوی واکتس بدش میاد 

یا خسته کوفته میرسه از سر کار میگه خانمم برو استراحت کن بچه خسته کرده

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حل شد مشکلم عزیز

خدارو شکر

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
میترسم اصن بیبی چک بزنم مثبت باشه  اخه عقدم

از استرسه بخصوص اگر رابطه داشته باشیو هی ندونی که ریخته یا نه این باعث عقب افتادنه اما اگر زود بفهمی اگر بخای بندازی با آمپول حل میشه اگر دیر بفهمه نه ذیگه کار سخت میشه

اگ نزنی ک بدتره عزیزم هرچی زودتر متوجه شی زودتر میتونی تفدام کنی حداقل بری سرخونه زندگیت

اصلا نگهش نمیدارم

اگ ی درصد بودم برم دکتر زنان انجام میده برام؟

اصن کی دیده که شب بمونه!؟😊
خانومای باردار لکه بینی در ۶ هفته روی یکی دوبار حین ادرار خطرناکه ؟؟بیشتر ش. بن دکتر بگم‌برای شیاف پ ...

بستگی داره خون چی باشه خب عزیزم

الان فقط استراحت مطلق داشته باش برو دکتر شیاف میده 

شاید سونو هم کنه ک بفهمه خونریزی واسه چیه

بستگی داره خون چی باشه خب عزیزم الان فقط استراحت مطلق داشته باش برو دکتر شیاف میده  شاید سونو ...

لکه بینیه روزی دوباره که استراحت میکنم یه جورایی  قط میشه ولی صبح هیچ وقت نداشتم با دردی شبیهه پریودی بیدار شدم  دوتا ریز دیدم حین ادرار هست فقط دیکه دراز کشیدم ببنیم تا بعد از ظهر چی میشه فعلا از ترس تکون نمیخورم 

حالا دکترم  بعد از ظهره از ترس بدنم منقبض شده 

اصلا نگهش نمیدارم اگ ی درصد بودم برم دکتر زنان انجام میده برام؟

بهیچ عنوان هیچ دکتری کار سقط انجام نمیده مگر سندرومی چیزی داشته باشه یا قلبش تشکیل نشده باشه دورازجون