2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا اصلا شانس ندارم الان هم دارم گریه میکنم برام دعا کن

توراه خدا فعلا جوابم بده دلم انقد پره نمیدونم چکار کنم نزدیک عید همه خانه تکانی میکنن من نمیتونم تا دستشویی بدم

عزیزم دکتر درست میگه مال چاقیه باید وزنت کم کنی خونه تکونی هم نکردی اشکال نداره مگه میخان بهت مدال بدن که غصه ش میخوری سعی کن زیاد راه نری خونه تکونی رو فعلا بیخیال شو لباس زیر هم نپوش دامن بپوش  

با گریه هم که چیزی درست نمیشه فعلا فقط به خودت رسیدگی کن 

دوتا بچه دارم یکسره میان میپرسن مامان خوب شدی نمیدونم جوابشون چی بگم

نمیدونم چرا همش فکر میکنم دیگه خوب نمیشم کلا امیدم از دست دادم  خودت خانمی میدونی وقتی کارای توی خونه نمیتونی انجام بدی چقد بده

نمیدونم چرا همش فکر میکنم دیگه خوب نمیشم کلا امیدم از دست دادم  خودت خانمی میدونی وقتی کارای تو ...

درک میکنم دختر خوب اگه منطقه تون هوا خوب شده پنکه بزار به موضع باد بخوره بهبود رو بهتر میکنه

درک میکنم دختر خوب اگه منطقه تون هوا خوب شده پنکه بزار به موضع باد بخوره بهبود رو بهتر میکنه

نه اینجا هوا سرده ولی من توی اتاق که بخاری نداره هستم مثل زندانی ها افسردگی گرفتم اصلا هیچی نمی پوشم

افسردگی گرفتم به خاطر اینجام دکتر کالاندولا والفا ومومتازون وزینک داداستفاده کردم ولی انگار نه انگار