2777
2789
عنوان

میشه بگید لیست تمیز کاری های عید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 38 پست
ای بابا چی بگم والا کاش درکت میکردن شرایطو نمیومدن

چیزی که خیلی بهم فشار میاره.. اینه که خواهر شوهرم ازدواج کرده.. شوهرم فشار میاره که باید دعوتش کنی با مامان و بابام.. پول بذاریم جلوش.. منم خونم داغونننن

مجبورم حداقل یکم ظاهرش تمیز شه.. 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی که خیلی بهم فشار میاره.. اینه که خواهر شوهرم ازدواج کرده.. شوهرم فشار میاره که باید دعوتش کنی ب ...

الهی بمیرم پوووووووف منم تواین مدت ازاین بی ملاحظه گیا زیاد دیدم خدا خودش یاورمون باشه ان شاالله

پس به خودت فشار نیار قرار نیست عیده سلامتیت خطر بیافته

سر دخترمم 5 ماهه حامله بودم.. دقیقا عید شد.. اومدم ظرف بلند کنم از کابینت کمرم گرفت که گرفت دیگه نتونستم بشینم کف زمین.. ظرفا موند یه طرف.. تا یه هفته 

. رفتم کمربند بارداری گرفتم و توالت فرنگی و 

دقیقا ام طول سرویکس ام اومد پایین

با همه این اوصاف بازم همه ازم انتظار دارند منم باید خونه تکونی کنم و همه آدما اطرافم بیان عید دیدنی و مهمونی 

الهی بمیرم پوووووووف منم تواین مدت ازاین بی ملاحظه گیا زیاد دیدم خدا خودش یاورمون باشه ان شاالله

خدا نکنه عزیزم.. ان شاء الله خدا بهم توان بده 

بگذرونم این روزهارو

بخدا آنقدر خوشحالم که ماه رمضان تو عید افتاده. 

دیگه نمیتونن خودشونو بندازن خونمون 😁😍

من ۳۶ هفتم دردام از۳۴ شروع شده دهانه رحمم یه سانت بازه کسی هم کمکم نیست تا۳۷ برسونم شاخ غول شکستم کا ...

ان شاء الله کسی دور و بر خونت نیاد.. تو ام کار نکن.. خدایی شرایط تو خیلی خاصه عزیزم مراقب خودت باش

الان تو این هفته وزن بچت چقدره؟ 

اینجوری اگه روتین روزانه شه همیشه خونه تمیزه وقت زیادم نمیگیره ازت انشاءالله کوچولوت به سلامتی بیاد ...

مرسییی عزیزم 😍😍❤️❤️