گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی شما جملاتی رو استفاده کن بقول اون خانم بهش بگو من ازدواج کردم باهات که کنارت بخوابم و آرامش داشته باشم همونجا بدون سروصدا روز اول بخواب.دیگه تا فردا شب خدابزرگه😂
شوهرم متولد 72 هست منم متولد 73 از سال 93باهم هستیم یعنی بیست سالگی و ب شدت هر دو عاشق و وابسته ی هم یعنی شبی نیس که دست کم یه شاخه گل نده فکرشو کن نهایت توجه رو داره تو هر زمینه ای مثلا ب خاطر من یه مدت با خونوادش کات کرد ک من آشتیشون دادم وگرنه ب خاطر من از همه کس و همه چیزش میگذره ثابت کرده بعدددددددد منم مشکل تورو دارم شبا هزار بار از این پهلو به اون پهلو باید بشه و خوابش به شدت سبکه واسه همین یه نیم ساعت اول بغلم میکنه و بعد شب بخیر میگیم و هر کدوم واسه خودمون به یه پهلویی چپ یا راست میخوابیم منم دلم میخواد تا صبح بغلش باشم یه مدت عادتش دادم دست همو میگرفتیم انصافا اون اعتراض نداشت من خودم اذیت شدم چون خودمم خیلی تو خواب ووول میخورم
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
۸روز پیش باهم دعواکردیم که مقصراون بود شب که بچه هارو خوابوندم رفتم پیشش غرزد منم گریه کردم برگشتم د ...
کلا گریه کردن مرد رو سرد میکنه.ی وقت فک نکنی با گریه مردتو جذب خودت میکنی .بعد چند سال ببینه واسه هرچی اشکت میاد نسبت بهت بیخیال میشه.کمی محکم باش و غرور بزار کنار و بچسب به شوهرت.همین فاصله افتادناست که مرد دنبال خیانت میره.
هزار بارم بحث کردم سر باهم خوابیدن ولی میگه بخدا خوابم نمیبره نمیتونم ب یه پهلو بخوابم باید پشت و رو شم اگه جمله ای ک دوستمون گفت رو بگم هزارتا جواب داره شوهرم تو آستینش کاش میشد😮💨
کلا گریه کردن مرد رو سرد میکنه.ی وقت فک نکنی با گریه مردتو جذب خودت میکنی .بعد چند سال ببینه واسه هر ...
ممنون از راهنماییتون الان میرم کنارش واقعا بدون اون به سختی میخوابم میرم میگم بدون توخوابم نمیگیره به درک هرچی گفت گفت زندگی ارزشش بیشتر ازایناست شاید خوب باهاش حرف زدم شرمنده شد
ممنون از راهنماییتون الان میرم کنارش واقعا بدون اون به سختی میخوابم میرم میگم بدون توخوابم نمیگیره ...
احسنت گلم.یک نصیحت از من به عنوان خواهر
این دوره زمونه نزار قهرتون به ۸شب بکشه خودت پا پیش بزار و محکم بچسب به شوهرت.اینطور مسائل رو کشش نده و به چند ساعت خاتمه بده وقتی میبینی مردت اینجور رفتاری داره .کم کم خوب میشه خودت باید عادت بدی بهش عزیزم