2777
2789
عنوان

ب مردم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهره هم پارسال خیانت کرد و تا حد جنسی هم بود. اما خاهرم درنهایت بخشید. الان این نمیبخشه چون خاهرم ...

مرتیکه هیزو هوله دی.وث خودش این کاره بوده

کار خاهرتم اشتباه بوده وقتی توبه میکنی دیگه باید بار اخرت باشه

نه هی بگی گه خوردم باز بری سمت این کارا..

دوتاشون لنگه همن بابد باهم بتونن کنار بیان

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
شوهره میره خیانت جنسی میکنه زنه میدونه بارها تکرارمیکنه زنه میاد اینجا نطر میخواد همه بهش میگن گذشت ...

شرایط زندگی هر کسی فرق میکنه حتما زنشو دوست داشته و نمیتونه حضم کنه این موضوع رو

قطعاً زنیم ک همسرشو دوست داشته باشه با این موضوع کنار نمیاد و درجا جدا میشه چون قلبش شکسته.

هستن خانومای ک خیانت همسرشونو میبینن و وایمیستن بخاطر اینکه ناچاران یا بچه دارن یا کسی نیست حمایتشون کنه مجبورن بمونن وگرنه تحمل نمیکردن.

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
مگه شما میدونی در چه حد بوده؟ غرور مرد باغیرت اگه بشکنه با هیچی درست نمیشه

وقتی مجازیه حدش مهم نیس قطعا که بهم دسشون نخورده همو ندیدن مهم اینه قهر خیلی بهترهتا طلاق بعدم یه زندگی از هم بپاشه یه بچه ایندش خراب شه برایکه خدا میدونه کی از کدوم شهر کجا با این رل بوده بعدم اکثر اینایی که تو مجازی دنبال رلن یا بچه سالن یا سرشون به تنشون نمیارزه وگرنه تو حضوری رل میزدن

جن*ده های امروز پدران فردا

خیانت چه مجازی چه هر چیزه دیگه ای غیر قابل گذشته حق با دامادتون هست  بعضی نظرات واسم غیر قابل درکه   و استارتر چه بخوای چه نخواین مردم فک و فامیل میپرسن دلیلش چیه به اتفاق نظر تو خونواده داشته باشین هر کی پرسید اعضای خانواده همگی جوابتون یکی باشه تا آبروتون حفظ بشه بگید این اواخر  با هم تفاهم نداشتن اخلاقشان نسبت به هم عوض شده بود

استاتر جواب این سوالمو میدی؟ چتای خاهرت و اون شخص در چه حدی بوده؟

اصلا چتی ندیده عزبزم.

صدای مکالمشون رو شنیده اونم فقط یه جملش رو که خاهرم با ناز باهاش صحبت میکرده.

بعد رفته ته و توی همه چیزو دراورده و فهمیده به چه شماره ای بوده . کی بوده . از چه تاریخی بوده و...

خوده استارتر میگه به دیگران چی بگم  قطعا کسی که با استارتر نزدیکه ازش میپرسه  جامعه ایرا ...

جامعه ایران مهم نیس استاتر بگه نمیدونم والا من از زندگیشون خبر ندارم هرکس برا خودش زندگی میکنه به بقیه چه مربوط 

جن*ده های امروز پدران فردا
شوهره هم پارسال خیانت کرد و تا حد جنسی هم بود. اما خاهرم درنهایت بخشید. الان این نمیبخشه چون خاهرم ...

به نظرم نگو 

خدا رو در نظر بگیر و ناظر بر اعمالت بدون 

اگه مادرشوهرت پرسید بگو تفاهم نداشتند 

اگه باز خواست سوال پیچت کنه سکوت کن 

بگو من نمیدونم خیلی چیزها باعثش شده .مشکلات قطعا تو هر زندگی هست و تحمل آدمها متفاوته 

وقتی مجازیه حدش مهم نیس قطعا که بهم دسشون نخورده همو ندیدن مهم اینه قهر خیلی بهترهتا طلاق بعدم یه زن ...

اگه خانوم عکس لختشو فرستاده باشع چی؟اگه در مورد س ک س حرف زده باشن چی؟

🍒دخترم🍒قلب من💚
اصلا چتی ندیده عزبزم. صدای مکالمشون رو شنیده اونم فقط یه جملش رو که خاهرم با ناز باهاش صحبت میکرده. ...

تف به خاهرت که باابروی شماهم بازی کرده

چرا اخه بعضیا نمیترسن حداقل بخاطر بچه هاشون ازین غلطا نکنن

یا نمیترسن زندگی هاشون بپاشه

یا نمیترسن شوهره عصبی شه بزنه ناقصشون کنه

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
خیانت توجیهی نداره  اگه عاشق شوهرش بود  خیانت مجازی و حضوری نداره

عزیزم تو نینی سایت فقط آقایون باید ترک بشن نمیدونستین مگه؟

😢 من نمیگم خیانت بخشش میخواد ولی دوتاشون قابل بخشش نیستن نمیدونم چرا تا پای جنسیت میاد وسط انسانیت فراموش میشه

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹