2777
2789
عنوان

فیلر چونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 42 پست

عزیزم لیفت چشم وابرو با بخیه کسی میدونه موندگارش چقدره وهزینش چنده 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردت گرفت من حین کار بیهوش سدم🤣🤣بعدشم بهوش اومدم زبونم سنگین بود تا فرداش.خوب میشی فردا اگر کبود ن ...

به شما هم گفتن اب زیاد مصرف کنید؟ اگه به پهلو بخوابم چیزی نمیشه؟

تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم   💙
همون ژله دکتر به من گفت تا ۶ ماه میمونه

من دو سی سی زدم .هر سی سی یک ملیون و شیصد و پنجاه .بهن ماه زدم .الان کلا رفته هیچی ازش نمونده .من از فرم وی خیلی بدم میومد .گرد زدم دوسش داشتم ولی نموند

عزیزم ماندگارش چقدر هست خیلی دوس دارم بزنم 

فرق داشت هر کدوم من ترسیدم بد بشم ۶ ماهه زدم ولی نه ماهه و بیشتر هم داشت

به شما هم گفتن اب زیاد مصرف کنید؟ اگه به پهلو بخوابم چیزی نمیشه؟

حالا امشب نخاب رو کمر بخاب .اب خوردن نخوردن تاثیر نداره .مراقبت خاصی نداره ورزش سنگین چند روز نکن اگر اهلشی مثلا وزنه زدن اینا🤭

من فكر كنم 2/5سي سي زدم بار اول بعد يه ماه 1سي سي ديگه هم زدم هنوزم هست فرمش vشده قشنگ

چقدر شد هزینه اش؟موندگاریش چقدر گفتن به شما؟

من یکم چونم عقب بود الان هم بار اول یه سی سی بیشتر نزدن خیلی تغییر انچنانی نکردم بهتر شده موندگاری ۶ ...

منم خیییلی دلم میخواد اما میترسم از دردش،مبارک باشه جونم،یعنی برای تغییر بیشتر باید مجدد بری؟

خب چه فایده .میخواد تا آخر عمر هی بری بزنی دوباره .من ک‌ دوس نداشتم 

خب تو هر سال ک میزنی .یکم تهش می مونه چند سال ک زدی خیلی بهتر میشه تا اخر عمر نمخاد .خب راه دیگش پروتز چانه هست اون دردسر زیاد داره.

چقدر شد هزینه اش؟موندگاریش چقدر گفتن به شما؟

من 8/7ماه پيش زدم سي سي 1300 دكتر گفت موندگاريش بستگي به سوخت و ساز بدن داره براي هركس متفاوته البته من پشيمون شدم چون يه جاي ديگه پيدا كردم سي سي800ميگرفت😂

تاپيكام چيزايين كه روي مغزم سمباده ميكشن🐉😌