2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه شنبه رفتم خونه مامانم همه جا برق میزد یه حس خوب گرفتم خونه تکونیشون تموم شده بود اومدم خونه منم ش ...

آخی الهی عیب نداره انشالله تا عید تموم میشه سعی کن اول جاهایی که زیاد تو چشمه اونارو تموم کنی 😁

آخی الهی عیب نداره انشالله تا عید تموم میشه سعی کن اول جاهایی که زیاد تو چشمه اونارو تموم کنی 😁

آره از فردا کم کم شروع میکنم

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
خدارو شکر والله به جنبیدن من نیس که پول نیس 😁ولی کارای خونم یه سریا رو نگه داشتم آخرا چون بچم میدون ...

جیبت پرر پول باشه کاش خودتون کار کنین شرایط خیلی بد شده

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
اگه چندسال رفتین زنگ نزن ، قرض کن انشالله بالاخره حقوق رو میدن قرض رو میدین،هرچند دلم روشنه قبل از ع ...

خدااز زبونت بشنوه عزیزم اره ۱۵ ساله عیدها مامیرم البسه خودم به زن بابام اسرار کردم دوماه پیش امسال تو بیا زن خیلی فهمیده ای هست خدا کنه حدعقل یه حقوق رو بدن که مجبور نباشم البسه تاب داریم اما می‌دونم برادرشوعرم ندارع بهش نمیگه شوهرم انشاالله خیره دعا کن خواهر به خدا توروبچه هام شرمنده شدم دیگه

خدااز زبونت بشنوه عزیزم اره ۱۵ ساله عیدها مامیرم البسه خودم به زن بابام اسرار کردم دوماه پیش امسال ت ...

امید به خدا ، انشالله به زودی یه پول خوب بیاد دستتون ، عید رو با خوشی بگذرونید کنار عزیزانتون، الهی آمین 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
من ک همش دور دکتر و دارو برای ای وی اف😔😔دعام کنید امسال ک عیدم ب فنا رفت نتیجه بگیرم همه غمارو بشو ...

کاش خدا جای ارزوهامون برعکس میکرد

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی