2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پریود من وسطه عیده خیلی بد موقعست خیلی ازش متنفرم هیچ وقت نتونستم باهاش کنار بیام گند میزنه به باشگا ...

کیه که دوست داشته باشه دردش ادمو میکشه از یک هفته قبلش هم علائمش میاد ادمو از پا میندازه

کیه که دوست داشته باشه دردش ادمو میکشه از یک هفته قبلش هم علائمش میاد ادمو از پا میندازه

من این ماه دهنم سرویس شد احتباس آب شدید و فشارم اومد پایین تو اون حالت حالت تهوع داشتم تکون نمیتونستم بخورم انقدر فشارم پایین بود درد زیاد ‌‌‌.... بخدا ظلمه هر ماه مریض شدن خسته شدم نزدیکش میشم یه افسردگی میگیرم بهترین غذا ویتامینا رو میخورم اخرش بهترین حالت هر ماه مریضم ، خیلی برام دردناک و ناراحت کنندست نمیدونم همه مثل منن یا شاید دردشون کمتر باشه یا پذیرفتنش 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
من این ماه دهنم سرویس شد احتباس آب شدید و فشارم اومد پایین تو اون حالت حالت تهوع داشتم تکون نمیتونست ...

وای میفهمم بخدا منم همین حالتارو دارم کاش حداقل از دوماه ی بار بود از اینور تموم میکنی یه هفته که رفت باز میاد سراغمون ادمو رسما میکشه 

وای میفهمم بخدا منم همین حالتارو دارم کاش حداقل از دوماه ی بار بود از اینور تموم میکنی یه هفته که رف ...

اره کاش حداقل انقدر زود به زود نبود دو ماه یه بار بود همش میگم خدایا یجور دیگه درستش میکردی 

فشارمو گرفتم بالاس چیکار کنم 😭از یه طرف درد از یه طرف خفگی و حال بد فشارم

فشارت رفته بالا برای من میاد پایین انگار دارم بیهوش میشم دیگه

اولش باید ریلکس کنی حرص نخور ریلکس کن بعد نمک اصلا نخور چیزایی که نمک داره نخور آبلیو خوبه ، زرشک خوبه ، سیرترشی هم خوبه واسعه فشار بالا

چیزای کافئین دار مثل چایی نخور همون اب داغ بخور خوبه دمنوش بابونه یا گل گاو زبون داری بخور

فشارت رفته بالا برای من میاد پایین انگار دارم بیهوش میشم دیگه اولش باید ریلکس کنی حرص نخور ریلکس کن ...

بار اوله که فشارم میره بالا قرص مسکن خوردم اصلا حال ندارم خدا رحم کنه دکترم نمیتونم برم 

بار اوله که فشارم میره بالا قرص مسکن خوردم اصلا حال ندارم خدا رحم کنه دکترم نمیتونم برم 

هر دفعه یه مصیبت تازه ام داره این یه روز بره فردا بهتر میشی یه نفر باید کمکت کنه خودت الان نمیتونی حرکت کنی من همش یه جعبه خرما کنارم میذارم میدونم میخوام قش کنم و نمیتونم برم چیزی بردارم دکتر نمیخواد یه کسی باشه ازت پذیرایی کنه خوبه ، یکم بهتر شدی چیزای تقویتی و غذا بخور شامت رو حتما بخور