2821
2789
ای بابا چرا؟؟این بیماریتات بهتر نیست؟؟ دشمنات بمیرم خواهری😢😢

نه حالا میفهمم چرا آوردنم اینجا اینجا یه تیم پزشکی مجرب داره و دستگاهاش با کیفیت  تره و این ینی اوضاعم خوب نبوده که احتیاج بوده جایی ببرنم که عضو عضو بدنم تحت نظرشون باشع به خاطر اختلال خوترسانی جفت مچ پاهام ورم کرده 😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تورو امام حسین اینجوری نگو گلی منو دق میدب ها کسی قرار نیست بمیره به قرآن 

چیکار کنم کوثر جان مغزم اروم و قرار نمیگیره فقط ده دقیقه چشم رو هم گذاشتم خبر مرگم همش خواب میدیدم محمد مر ه😭😭😭😭😭قلبم داده پاره میشه دیگه

چیکار کنم کوثر جان مغزم اروم و قرار نمیگیره فقط ده دقیقه چشم رو هم گذاشتم خبر مرگم همش خواب میدیدم م ...

نه نه تورو خدا اینجوری نگو یگانه خوشگلم اون بدنیا اومده عاشق تو باشه اون نامرد نیست تورو تنها نمیذاره من مطمئنم 

چی خوب میشه وفتی دوتا از عصو های اصلی بدنم درگیر شده پس فایده ای نداره دیگه واسم مهم نیست هر چی بشه& ...

ددیوونه اوردنت ایجا با دکترای بهت ابزار بهتر مطمئن باش یکاری برات میکنن 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گریه نکن گریخ نکن خواهر گلم کاش پیشت بودم کاش 

خواهر قشنگ من اروم باش به مو رسیده ولی پاره نمیشه خدا نامرد نیست خدا این همه دعا رو بی جواب نمیذاره امشب میسپورم مسجد پدر شوهرم به نیت سلامتی آقا محمد مسجدمون روضه بخونن 

گریه نکن گریخ نکن خواهر گلم کاش پیشت بودم کاش  خواهر قشنگ من اروم باش به مو رسیده ولی پاره نمی ...

تتو عزیزدلمی بخدا اما اول بفکر خودت باش خوب بشی اروم باش تا بتونیم برا محمدم دعا کنیم😔😔😔

ددیوونه اوردنت ایجا با دکترای بهت ابزار بهتر مطمئن باش یکاری برات میکنن 

کار که میکنن مهم اینه که من پنج روزه بستری ام و بدنم داره مقاومت نشون میده و حتی حاذق ترین دکتر بیمارستان هم میگه شرایطت رو بحرانه 😓😓

تتو عزیزدلمی بخدا اما اول بفکر خودت باش خوب بشی اروم باش تا بتونیم برا محمدم دعا کنیم😔😔😔

من خوبم نگران من نباش من حتی دیشب تو خواب هم خواب میدیدم توی دشتی هم دشتش خیلی خوشگل بود داشتم واسه محمد اقا قران میخوندم و دعا میکردم نترس ابجی خدا باماست 

چجوری بگم خواهری سر خودم که نمیتونم کلاه بذارم

بمیرم برات تورو خدا اینطوری نگو

گلم دکتر فقط یه وسیله است اون بالایی بخواد دیگه حرف دکتر و اینا اصلا مهم نیست

خدا صدات را میشنوه،دله شکسته ات را میبینه نمیذاره اینطوری بشه 

آقا محمد عاشقته اینطوری توی این دنیا که ولت نمیکنه به خاطر تو هم که شده بر میگرده اصلا حق نداره که از پیشت بره شک نکن.

به حرف دکتر گوش نکن امیدتو از دست نده انشاالله که خدا خودش آقا محمد را نجات میده

یگانه جان خودتو اذیت نکن حالت بد میشه،

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز