2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته ...

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 20 پست
طبق آزمایش ها سالمیم ، اما نمیشه  انگار خدا دلش نمیخواد 😭 یه پولیپ کوچیک دارم اما دکتر میگه ...

ميشه عزيزم عجله نكن هنوز سني نداري كه

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ميشه عزيزم عجله نكن هنوز سني نداري كه

خب عزیزم اختلاف سنی بچه هام زیاد میشه و از طرفی شوهرم خیلی خیلی بچه میخواد واسه همین میخوام زودتر حامله شم 

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
چشم اگر لایق باشم حتما دعات میکنم  برات ۱۰ تا صلوات میفرستم که انشاالله به زودی باردار بشی 🤲

خیر ببینی 🥲

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
خب عزیزم اختلاف سنی بچه هام زیاد میشه و از طرفی شوهرم خیلی خیلی بچه میخواد واسه همین میخوام زودتر حا ...

دعات كردم 

اميدوارم زودي بياي تيكر بارداريتو بزني 🥺❤️

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 
دعات كردم  اميدوارم زودي بياي تيكر بارداريتو بزني 🥺❤️

ممنون ازت عزیزم 

انشالله 🥲