2777
2789

خیلی خوشگلن مبارکه   امروز خریدی ؟ گرمی چند بود؟

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
خیلی خوشگلن مبارکه   امروز خریدی ؟ گرمی چند بود؟

فدات. واقعا خوبن؟ سه تا زرده رو از قبل داشتم. دو تا باریکه گرمی ۲۴۰۰ تقریبا اوایل اسفند بود. ضرر کردم 😄

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تاپیکم هست زیادن برو ببین

رفتم دیدم همشو قشنگن مبارک باشه عزیزم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
فدات. واقعا خوبن؟ سه تا زرده رو از قبل داشتم. دو تا باریکه گرمی ۲۴۰۰ تقریبا اوایل اسفند بود. ضرر کرد ...

اره عزیز خوشگلن  بسلامتی  دیگه گدشته فکر نکن بهش  طلا هیچ گاه ضرر نمیده شما که نمیخوای بفروشی سال دیگه همیمن موقع میفهمی که سود کردی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
فدات. واقعا خوبن؟ سه تا زرده رو از قبل داشتم. دو تا باریکه گرمی ۲۴۰۰ تقریبا اوایل اسفند بود. ضرر کرد ...

سه تا زرده رو گرمی چند خریدی؟!

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
مرسی. نه اون سه تا زرده رو قبلا داشتم. دیگه شبیهشو پیدا نکردم. این دو تا سفیدع رو جدید گرفتم. 

نه خوشگله ماشاالله به خوشی استفاده کنی 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

ممنونم. دوس دارم درش بیارم. مدام دستم نباشه اما واقعا دستم اذیت نیشه منم تحمل اون همه دردو ندارم&nbs ...

منم ی چند وقت پیش چنتا گرفتم

داشتم خفه میشدم دراوردم سه تا باریک انداختم

حس میکردم زنگوله بستن بهم از بس جلینگ جلینگ میکرد😅

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
منم ی چند وقت پیش چنتا گرفتم داشتم خفه میشدم دراوردم سه تا باریک انداختم حس میکردم زنگوله بستن بهم ...

همه النگوها صدا ندارن   ببخشید سخت در میان خو چجوری راحت در میارید باز میندازید    من بخوام در بیارم باید بچینن چون بزور دست کردم شماره ۲ 

همه النگوها صدا ندارن   ببخشید سخت در میان خو چجوری راحت در میارید باز میندازید    من ...

منم شماره ۲ وقتی ۵_۶تا دستت باشه صدا دارن دیگه

من ی مشمبا میندازم دستتم بعد ساق دست بعدشم مامانم یا شوهرم برام درمیاره

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...