2777
2789
عنوان

قابلمه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 28 پست

بیخیال بابا بپز بره

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
چقد عجیب حالا برا استفادش چه مشکلی داره اون طرفم که خدای نکرده چیز بدی داخلش نکرده فذا پخته من خیلی ...

بعد عزیزم دفعه اول با چی شستین ظرفتون رو؟تا به حال تجربه بدی در رابطه بااین قضیه نداشتین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره قطعا یه بار بپزم خیالم راحت میشه،شما که تجربه این کاررو دارین ممکن نیست ظرف دست دوم ها قاچاقی با ...

نه واسه چی آخه خواهر من 

اگه خیلی دلت نمیکشه آب بریز توش و درشو ببند با آب خالی یه نیم ساعت بعدم درشو باز کن و آبو خالی کن بعدم استفاده کن

نه واسه چی آخه خواهر من  اگه خیلی دلت نمیکشه آب بریز توش و درشو ببند با آب خالی یه نیم ساعت بع ...

مرسی قوربونت برم همین که یکی دیگه جز من هم این کارو انجام داده واتفاقی نیفتاده دلم اروم گرفت خدا خیرت بده

بعد عزیزم دفعه اول با چی شستین ظرفتون رو؟تا به حال تجربه بدی در رابطه بااین قضیه نداشتین؟

مایع ظرفشویی و سیم ظرفشویی خوب سابیدم

بعدم اب میریزم یه بار میجوشونم نیم ساعت بعد استفاده میکنم

اگه تو هم راجب ظرف های استیل بخونی به درد من گرفتار میشی

ولش کن بابا عزیزم,سخت نگیر...اینجوری بخوای نگاه کنی الان همه چیزمون و خوراکیامون سرطان زاست،بدتر از همه هوا...همون موادی که میزاری تو زودپز میپزه،فک کردی خیلی ارگانیک!

ولش کن بابا عزیزم,سخت نگیر...اینجوری بخوای نگاه کنی الان همه چیزمون و خوراکیامون سرطان زاست،بدتر از ...

انقدر تو فامیلمون سرطان زیاد شده من فکرم سمت همه چی رفته،جدیدا هم شنیدم میگن ام دی اف سرطان زاس.اینو دیگه نمیدونم کجای دلم بزارم

انقدر تو فامیلمون سرطان زیاد شده من فکرم سمت همه چی رفته،جدیدا هم شنیدم میگن ام دی اف سرطان زاس.اینو ...

ولش کن قربونت برم...این افکار مغزت رو میجوعه،وسواس فکری گرفتی...برو یه تراپیست،بدتر با این افکار منفی،خدای نکرده به خودت جذبش میکنی!

گفتم که الان تو این مملکت از خوراکمون تا آب و هوا و کلا همه چی سرطان زاست،اینجوری بخوای نگاه کنی خودت داغون میشی!

ولش کن قربونت برم...این افکار مغزت رو میجوعه،وسواس فکری گرفتی...برو یه تراپیست،بدتر با این افکار منف ...

عزیزم ممنون بابت راهنمایی هات کاملا حق با شماس

2790
2778
2791
2779
2792