2777
2789
عنوان

کبودی های بی دلیل روی بدنم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 26540 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه منظورت از کی ایجور میشی؟ 

چند سالی هس فقط کم و زیاد میشن همراه با زیاد شدنشون حس میکنم بدنم پوچ مبشه هیچ انرژی برام نمیمونه انگار خون تو بدنم نیس ولی ازمایشا همه رو دادم گفتن چیزی نیس 

عفونت هم خیلی دارم یهو میبینی لباس زیرم خیس میشه کلا 

هم باید طلسمت باطل کنی 

هم دفع همزاد 

باد سفید هم باید پاهات رو با رب انار و آرد جو و آویشن ماساژ بدی و ببندی تا یک ساعت تا دو هفته 

لطفا کوتاهی نکن از کارایی ک گفتم

احتمال شکست عشقی هم خوردی

هم باد سفید توی بدنته  هم همزاد داری گلی  بهم بگو کدوم از این نشونه ها رو داری؟ سنگینی ...

منم همه ی اینارودارم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
همزادت از طلسمی ک برات زدن فعال شده طلسمت زیر درخت دفنه درختی توی حیاط  احتمالا مرکبات

طلسم ک میدونم برام گرفتن .ولی من رفتم باطلش کردم با هفتاد یک نوع گیاه هندی بخوراشونو دادن غسل کردم