2777
2789
عنوان

گوشت یخی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 27 پست

یه کبابی شهرمون بود همسرم و خانواده اش خیلی قبولش داشتند و آشناشون بود و فقط از اون کباب میخریدند . یه بار آخر وقت رفتیم فروشگاه رفاه دیدیم صاحب کبابی اونجا بود گوشت برزیلی خریده بود از اونجا و داشت حساب میکرد ما رو دید رنگ و روش زرد شد . بعضی جاها خوردم خوب بوده بد نیست فکر کن گوشت خریدی چند ماه فریزر مونده و استفاده میکنی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منظورت برزیلیه

اتفاقا شنیدم اگه مراحل بسته بندی، بارگیری و انتقالش درست انجام بشه خیلی خوشمزه تر از گوشتای خودمونه

یه همسایه داشتیم اتفاقا ثروتمندم بودن، میگفتن فقط ازونا مصرف میکنن 

حرف چند سال پیشه تازه نه الان توو این گرونی

یه کبابی شهرمون بود همسرم و خانواده اش خیلی قبولش داشتند و آشناشون بود و فقط از اون کباب میخریدند . ...

چرا زرد شدی مرد 

خیلی جاها گوشت خر کباب میکنن میدن دست ملت 

خم به ابروت نیار مشتی

والا من هرچی باشه میخورم صدامم در نمیاد بدمم نمیاد. تا چند وقت دیگه رنگ همین گوشت یخیم نمیبینیم بخور ...

چقدر ما ایرانی ها بیچاره شدیم هرچی وضعمون بدتر میشه هی میگم برو خدا رو شکر کن چندوقت دیگه اینم نیست به جای پیشرفت همش درحال پسرفتیم یه عده هم این وسط بخور بخورشونه ما صدامون هم درنمیاد 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

یه آشنا داشتیم همیشه برای مهمون یخی می ذاشت و راستش اینقدر آشپز خوبی بود که من هیچ فرقی حس نکردم 

خودش گفت و من اصلا ناراحت نشدم چون شرایط همه سخته و هزینه یه سفره مهمانی بالا هست هزینه های دیگه مثل هزینه مدرسه و کلاس و سرویس و کرایه خونه و پزشک و درمان و مواد خوراکی و...... اینقدر بالا هست که برای خیلی ها به سختی میگذره

من خودم رفت و آمدهام رو خیلی محدود کردم چون واقعا نمیتونم جواب بدم . بیشتر شب نشینی نهایتا خواهر و برادرامون فقط میریم وعده

چرا زرد شدی مرد  خیلی جاها گوشت خر کباب میکنن میدن دست ملت  خم به ابروت نیار مشتی

آخه همش میگفتند گوشت خوب استفاده میکنه البته بقول شما بهتر از گوشت خر و ات اشغال گوشته . ولی این حرفی که میزنم مال 12 سال پیشه که قیمت گوشت گرم زیاد نبود . فکر کنم برای بصرفه بودن هر دو نوع گوشت رو مخلوط میکرد . کبابهاش خوشمزه بود ولی

ببخشید استارتر  یه سوال داشتم بااین شرایط بد اقتصادی کشور واقعا هدفتون از این تاپیک چیه ؟

مثلا شاید یه نفر همیشه گوشت یخ زده استفاده میکنه این نوع گفتار شما باعث میشه اون فرد حس حقارت کنن 

وهمه مون می دونیم خیلیا اصلا توان خرید گوشت ندارن 

کاش تواین شرایط یکم نرمال تر رفتار کنیم

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ 
چقدر ما ایرانی ها بیچاره شدیم هرچی وضعمون بدتر میشه هی میگم برو خدا رو شکر کن چندوقت دیگه اینم نیست ...

بدبختیم دیگه خواهر چکار کنیم صدامون به کجا میرسه؟ از مملکتی که رو نفت و ثروت خوابیده از ترس بی پولی نتونه بچه بیاره چه توقعی داری؟ کسی حتی نتونه یه حرکت کوچیک بزنه ماشین عوض کنه یه تیکه زمین بخره خونه بخره، رویاس دیگه. اخه مملکته؟ من از الان پرام ریخته سال دیگه برج 5 بخوام زایمان کنم میگم خدایا چکار کنم نکنه نتونم بمونم توش الان دارم میگم چه غلطی کردم اصلا باردار شدم. تو خرج دو نفر موندیم الان یکی دیگه میاد به جمع بدبختیمون اضافه میشه حالا ما اجاره خونه نمیدیم وای به حال اونا که با اجاره خونه و دوتا بچه دارن زندگی میکنن واقعا خدا به داد هممون برسه. چی بگم. حالا دارن ناز میکنن گوشت یخی حالمونو بد میکنه. چند وقت دیگه همینم گیرشون نیومد اونوقت قر و قمیشُ میذارن کنار ببین چه ابگوشتی بار بذارن با همین.

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
بدبختیم دیگه خواهر چکار کنیم صدامون به کجا میرسه؟ از مملکتی که رو نفت و ثروت خوابیده از ترس بی پولی ...

خوب تا کی باید تحمل کنیم چرا مردم ما پاچه خواری میکنن مشکل ما با این یع عده است که پاچه خورای میکنن مملکت نابود کردن بحث گوشت یخی نیست بحث اینکه یه عده از مردم حتی قدرت خرید یه کیسه برنج هم ندارن میدونید چند وقت پیش یکشون تو تلویزیون میگفت تو این گرونی روزه بگیرید ثواب داره دهن مردت با این ثواب داره این گناه سرویس کردن چرا باید شما بترسی از وجود بچه واقعا چرا چرا نباید لذت ببریم از این زندگی اگه همه یه صدا بشیم اون عده پاچه خواری نکنن یا میمیرم یا وضع درست میکنم بهتر از این شرایط پر از ترس حداقل یه کمی به فکر مردم باشن مردم خودمون هیچی نداریم  اینا به فکر سوریه و عراق و فلسطینن و لبنانن 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز