2777
2789
عنوان

چقدر برای خدا بنده ی خوبی بودی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 32 پست
منم همینطور اما خواستم بنده ی خوبش بشم🌱

بعضی از ممنوعاتش معلوم نیس خدا حروم کرده یا بنده ولی من بیشتر نظرم رو حق الناس و انسانیته ک رعایت کنم

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی از ممنوعاتش معلوم نیس خدا حروم کرده یا بنده ولی من بیشتر نظرم رو حق الناس و انسانیته ک رعایت کن ...

اسمت و امضات فقط 😂😂😂تا حالا اینجوری نگاه کرده بودم 

پسری میتونه اینقدر بهت توجه کنه که همه فک کنن دوست داره ولی از اون طرف دوست دختر و حتی زن هم داشته باشه، بعضی وقت ها بخاطر تقویت اعتماد به نفس شون دست به هرکاری میزنن 🚶‍♀️

منظورت از بنده ی خوب خدا چیه ؟

بنده خوب خدا برا خدا بندگی می کنه 

توضیح راجبش زیاده اما دیدی دوست داری یکاری انجام بدی اما بخاطر کسی که از عمق وجودت دوسش داری از اون کار می گذری؟ فرقی هم نداره دوست باشه یا عشق 

حالا من خدا رو حس میکنم و دوست دارم خدا همونی باشه بخاطرش و برای خوشحالیش از خیلی چیزا که میدونم به نفع مون هست گذشتن ازش،،،،،، بگذرم❤️

منظورت از بنده ی خوب خدا چیه ؟

مردم رو آزار ندی چه با رفتار چ با زبون 

واسه نعمت هاش شکر کنی

(فعلا نظر من رو ایناس تا نماز و قرآن و خمس و زکات)

نمیگم اینا بد هستن ولی بیشتر نظرم رو حق الناسه تا حق الله

گاماس گاماس

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
انسانیت پیرو دستورات خدا هست🙂🌱

قرار نیس کسی به من بگه آدم کشتن غلطه...   کاملا چیز واضحیه 

این فقط مثال بود.. 

شما راه شریعت پیش گرفتی   من طریقت    پس نظراتمون متفاوته

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
اسمت و امضات فقط 😂😂😂تا حالا اینجوری نگاه کرده بودم 

سرتا پام یه چیز عجیبی درمیاد🤣😶

بعضی از ممنوعاتش معلوم نیس خدا حروم کرده یا بنده ولی من بیشتر نظرم رو حق الناس و انسانیته ک رعایت کن ...

دقیقا یکیش مش*روب هست خدا ممنوع کرده و همه هم میدونن 

بعضیا هم میگن سگ نجسه در صورتی که خط به خط قرآن با معنی هم بخونی جایی ننوشته  حروم یا نجسه

اینو بنده محروم کرده و خوب مهم کلام خداست.....

دقیقا یکیش مش*روب هست خدا ممنوع کرده و همه هم میدونن  بعضیا هم میگن سگ نجسه در صورتی که خط به ...

هیچ چیز نجس تر از زبونی که قلب یکیو بشکونه یا زندگی یکی رو بهم بزنه نیست.

قرار نیس کسی به من بگه آدم کشتن غلطه...   کاملا چیز واضحیه  این فقط مثال بود..  شما ...

دینی که من انتخاب کردم به بنده های خدا عشق می ورزه نه کینه و دشمنی از خوندن نظر های مختلف با عقیده های مختلف هم خیلی خوشحال میشم چون میدونم کار درست همون کاری هست که مورد تایید خدا هست بعضیا میگن انسانیت و خیلی هم قشنگه و قابل احترام بالاخره هرکس یه عقیده ایی داره مثلا و امر به معروف و نهی از منکر بهم زدن آرامش دیگران و تحمیل عقاید نیست معنیش میشه دعوت به کار درست و بازداشتن از کار غلط مثل مثلا اذیت پدر مادر حالا نمیدونم بعضیا چرا فقط این موضوع رو حجاب میدونن (من خودم اصلا با حجاب نیستم) خیلی ها هم همچی رو خراب کردن جوری که آدم حالش از دین بهم میخوره اما حتی اگه من تنها باشم تو شناختن این دین حاضرم حتی شده یکنفر رو راضی نگه دارم برام کافیه😁❤️

دینی که من انتخاب کردم به بنده های خدا عشق می ورزه نه کینه و دشمنی از خوندن نظر های مختلف با عقیده ه ...

منم ترجیح میدم سرم توی کار خودم باشه و توی زندگی و اعتقادات مردم دخالت نکنم..   و روی دخالت کردن اسم های گوگولی مگولی نذارم 

شب خوش

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
منم ترجیح میدم سرم توی کار خودم باشه و توی زندگی و اعتقادات مردم دخالت نکنم..   و روی دخالت کرد ...

عه یسوال الان منظور من رو بد متوجه شدی😐؟

منظورم این بود میان به ادعای مسلمون بودن فضولی تو کار مردم میکنن

و دعوت به کار نیک حامی بودن کمک به موسسه های خیریه اینا میشه امر به معروف نه فضولی کردن راجب پوشش دیگران و تحمیل عقاید خودشون به بقیه😂منظور من این بود عزیزم 

دقیقا خدا یکی از فرشته هاش رو بهم هدیه داده🥹👇

اخی چ پشمالووووو😍🥺