2777
2789
عنوان

پول سیسمونی بچتون چقدر شد؟ +سال

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 59 پست

امسال و الان ماه نهمم.

سیسمونی فقط ضروریات خریدیم پتو ها و تشک و بالش  و ست قنداق و سرویس غذاخوری ها و لباس سایز ۱ ۲ ۳ سرویس پلاستیک حموم. لوازمات بهداشتی .چندتا اسباب بازی .با کمد  بدون سرویس کالسکه شده نزدیک ۱۰ میلیون.

😍الهی شکرت😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما همه چیو عالی گرفتی 

اره تقریبا همه مارک خوب گرفتم اونت و چیکو ...اگه سرویس کالسکه امم مکسی کوزی بود دیگه خیلی خوب بود ولی دلم نیومد انقد پول بدم ب ب کانفورت برداشتم

امسال و الان ماه نهمم. سیسمونی فقط ضروریات خریدیم پتو ها و تشک و بالش  و ست قنداق و سرویس غذاخ ...

اره دقیقا همینه 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

اصلا نمیشه با نظرات به نتیجه رسید.دیدی یکی همین امسال با پنج تومن گرفته تمووم یکی هم صدمیلیون .بستگی داره که چیا بخری. با توجه به بودجه ات میتونی ضروریا رو بگیری،اون چیزایی که واقعا به دردتون میخوره نه صرفا واسه نمایش.حالا یکی که خیلی پولداره و هرچی دلش خواست چه ضروری چه غیرضروری با اون کاری ندارم خوشبحالش. ولی اگه پول برات مهمه. اون چیزایی که لازمه بگیر ،برو از جاهایی که ارزون میفروشن ،تولیدی ها کارگاه ها عمده فروشا. بعضی چیزا هست یه بار استفاده میشن بعضی چیزا هم اصلا استفاده نمیشن.وسایل بهداشتی بگیر حوله و چند دست لباس و ساک و کریر بگیر .رولک و کالسکه اگه قراره استفاده بکنی بگیر.عروسک و اسباب بازی اینا زیاد نگیر ،تا وقتی متوجه همه چی بشه بچه اونموقع هر بار از گرفتنت خوشحال میشه.تخت و کمد اگه بگیری حتما از اون کودک نوجوان ها بگیر که بزرگ شد هم قابل استفاده باشه.

واقعا!؟ سیسمونی ده تومن مگه میشه!!! تخت و کمد فقط چهل پنجاه تومنه،کالسکه و کریر هم که راحت ده تومن ...

بدون تخت و کمد 

اصلا نمیشه با نظرات به نتیجه رسید.دیدی یکی همین امسال با پنج تومن گرفته تمووم یکی هم صدمیلیون .بستگی ...

مرسی عزیزم از محبتت 

تخت بزرگ که واقعا حالا حالاها استفاده نمیشه 

لباس متناسب با سنش توی فصل بخر اونم به نظرم فقط برای یک فصل ،بقیه رو بعدا بخر 

تخت کنار مادر فقط تا زمانی استفاده میشه که بچه نمیتونه بشینه بعدش خطرناکه ،حدود ۶ماه

لباسشویی بچه دوقلو یا یک قلو اصلا استفاده نمیشه ،خودت ماشین اتوماتیک داری ،چرا باید بریزی توی دستی ،نخر

ساک حمل بجه اصلا محکم نیست ،نخر

کریر هم سنگینه هم برای کمر بچه خطرناکه،حتی سبکترین مدل که ۳ کیلو هست با وزن بچه حداقل میشه ۶ کیلو،برای بلند کردنش دستت داغون میشه ،نخر

قنداق فرنگی اکثر بچه ها نمیمونن توش،نخر

زیر انداز تعویض پوشک اصلا جنس مخمل نخر ،پلاستیکی یا پارچه ای بخر که راحت شسته بشه 

بالش نباید بزاری زیر سر بچه ،حتی بالش فرم دهی و اینا چرته، نخر

روروئک برای لگن بچه مشکل سازه نخر 

صندلی غذا خیلی خوبه ولی تا وقتی بچه نشینه حدود ۶ ماه استفاده نمیشه

صندلی ماشین عالیه،ولی حتما مارک معتبر بخر که ایمنی داشته باشه 

کالسکه حتما مسافرتی و سبک بخر 

واقعا خیلی از وسایل استفاده نمیشه 

واقعا!؟ سیسمونی ده تومن مگه میشه!!! تخت و کمد فقط چهل پنجاه تومنه،کالسکه و کریر هم که راحت ده تومن ...

چرا نشه عزیزم سرویس چوب قیمت مناسب هم داریم لباس هم همینطور.

کریر و کالسکه هم بستگی داره به کار آدم بیاد یا نه...

😍الهی شکرت😍
چرا نشه عزیزم سرویس چوب قیمت مناسب هم داریم لباس هم همینطور. کریر و کالسکه هم بستگی داره به کار آدم ...

یه چیز بگم...این عقیده منه،اگه تا حالا هم بچه دار نشدم سر همین موضوعه،با خودم میگم تو زندگیم قناعت کردم،نداری کشیدم...ولی وقتی نتونم چیز خوبی واسه بچم بخرم و دوباره مجبور باشم اون فرشته خدا رو هم با نداری و قناعت بزرگ کنم...خب چه کاریه!

بچه نمیارم مگه مجبورم،تا هر وقت که بتونم رفاهش رو از همه لحاظ جور کنم بعد...وقتی نتونم نیاز های اولیش رو‌ فراهم کنم از کجا معلوم بزرگ شد،بتونم ساپورتش کنم!؟