2777
2789
واااااااای 😱😱😱 ترسیدم که خدا نکنه موهای تو هم خیلی ناراحت شدم دو دلم‌موندم چیکار کنم آرایشگاه هم ...

ایشالا که خوب میشه برات،از اول بگو بدونه حساسی،بگو‌ موهام نسوزه یه وقت،خراب نشه ،ال نشه ،بل نشه،بزار حواسشو جمع کنه،نده دست دستیاراش خودش بره پی کارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که خوب میشه برات،از اول بگو بدونه حساسی،بگو‌ موهام نسوزه یه وقت،خراب نشه ،ال نشه ،بل نشه،بزار ...

آررررره راست میگی خوب شد گفتی فردا ساعت 1.5 نوبتمه میگه شاید هفت ساعت طول بکشه منم بچه هفت ماهه‌ دارم که شیر خودمو میخوره امروز پرسیدم گفت اصلا هنگ کردم 

سومی رنگ و لایته شوهرم میگه اونه ولی من دومی دوست دارم 

دومی و سومی عالین. هر کدومو زدی حرفی نداره

فقط اولیو نزن ی فامیل خز و چیپمون ۱۰روز پیش مثل عکس اول کرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

آررررره راست میگی خوب شد گفتی فردا ساعت 1.5 نوبتمه میگه شاید هفت ساعت طول بکشه منم بچه هفت ماهه‌ دار ...

اره والا منم از صبح برد تا غروب اونجا بودم ،ولی اولیه دخترونه تره به نظرم،بازم هر چی به دلته انجام بده،حالا نترسیا 😅همین خانم باره برام لایت انداخت هر کی میدید میگف کار کیه ،چقدر خوبه،یه بار. اینجوری شد حالا،،،بخاطر همین یه بارم دیگه آرایشگاه برای هیچ کاری حتی ناخونم نمی‌رم🙄🙄بخدا موهمو خودم رنج میزنم ،ابروهام خودم اصلاح میکنم،خیلیم راضی ام😉

یکی از بهترین تجربه‌های زیبایی من در سالن زیبایی فرشته بود. کار رنگ و لایت به‌قدری حرفه‌ای انجام شد که موهام درخشش خاصی پیدا کرده. همچنین از مواد مرغوب استفاده می‌کنن که هیچ آسیبی به مو وارد نمی‌کنه.

2790
2778
2791
2779
2792