چند وقت پیش سر مسایلی که با برادرم داشتن پیام داد به برادرم کسی نیاد و حق ندارید بیاید (یعنی نذاشت بچه ببینیم )خونه مادرش بود الان اومده بود خونش یه مدت باز رفته قهر گفته بیاید ببرید ببینم چجور نگه میدارید واقعا فازش چیه این😳
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️ من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اینجا اگه خود عروستونم تشریف بیارن بگن مشکلی با خانواده هنسر ندارم و مشکلمون خصوصیه باز یسریا میگن نه تو حالیت نیست تقصیر مادرشوهرته همه چی
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
عزیزم اینجا اگه خود عروستونم تشریف بیارن بگن مشکلی با خانواده هنسر ندارم و مشکلمون خصوصیه باز یسریا ...
همون😂😂😂😂😂
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️ من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
فازش اینه که بچه رو اهرم فشار کرده. حیف واژه ی مادر. سر اختلاف با شما و پدر بچه با فرزندش اینط ...
اتفاقا مشخصه که اینا بچه رو اهرم فشار کردن احتمالا گفتن طلاق بگیری بچه رو میگیریم و از این حرفها که ایشون درجواب گفتن بیاین ببرین ببینم چطوری نگهش میدارین
مهمتر از دیدن اون بچه حرف زدن با برادرتونه اینکه کمک کنید که اختلافشون حل شه.. ادم بعد زایمان تقریبا یکی کمتر یکی بیشتر یه کم افسرده میشه حالا مشکل خونوادگی هم باشه بدتر ادم داغون میشه.. کمکشون باشین.. بزار عروستون بهتون اعتماد کنه..بزار دلش قرص باشه که به شما تکیه کنه.. و میلش به سمتتون بیاد
ولــــی هیشکی از زندگی خوب فرار نمیکنه ببین چ اتفاقی بینشون افتاده حتی راضیه بچشم بده بهتون
15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم
یه زن وقتی بابچش خوبه که محیط خونه براش گرم و پرمهرباشه.من وقتی باشوهرم دعوا کنم حوصله بچمو ندارم چون عاشق شوهرمم اول اونو میخوام بهم توجه کنه زندگیم شیرینه
اتفاقا مشخصه که اینا بچه رو اهرم فشار کردن احتمالا گفتن طلاق بگیری بچه رو میگیریم و از این حرفها که ...
بابا طبق حرص و ... تون از خانواده شوهر سناریو نچینید که بذار بیاد تعریف کنه ببینیم چخبر بوده😂😂