2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر کار میکنم نمیتونم زود شروع کنم خونه تکونی ای که ناگهانی نباشه به دلم نمیشینه دوست دارم هفته اخر بریزم بیرون بشورم بسابم که بعدش یه تغییر حسابی احساس کنم

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس

من هر کار میکنم نمیتونم زود شروع کنم خونه تکونی ای که ناگهانی نباشه به دلم نمیشینه دوست دارم هفته اخ ...

منم همین جوریم در کل خونمو ن کوچیکه وسیله های زیادی هم نداریم 

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊

حالا ما که تموم شده مثلا چی کار کردیم 

انقدر ادم بیشعور هست بزنه تو حالت

نمونش خوار شوهر من کار خونه تکونیم تموم شده ولی فرشا چون پارسال شستم

امسال بیخیال فرشا شدم البته ی فرشم رنگ تیره و اسپرته یعنی کثیفم باشه که نیست معلوم نمیکنه

در اومده میگه کارات تموم شد میگم اره فلان فرشتم شستی  خیلی کثیفه بشورش حتما جلو همه دلم میخواست خفش کنم

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
اره دقیقا از ساعت 6گیر بودم تا الان لباسا هم مونده کل اتاق ریختم بیرون وجارو زدم🤣جون ندارم دیگه&nbs ...

منم اتاق پر لباس بود تازه کمدو جمع کردم، یعنی ی پام تو اشپزخونه است یکیش تو اتاق، انگار بمب خورده تو خونه🤣

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
حالا ما که تموم شده مثلا چی کار کردیم  لنقدر ادم بیشعور هست بزنه تو حالت نمونش خوار شوهر من ک ...

خسته نباشی خودت لذت تمییزیشو میبری عزیزم ،  خوب بگو بتو چه من فرشمو میشورم یا نه، خیلی دوست داره بگو بیاد خودش بشوره با دستاش ادب شه😁

من هر کار میکنم نمیتونم زود شروع کنم خونه تکونی ای که ناگهانی نباشه به دلم نمیشینه دوست دارم هفته اخ ...

من کار داشتم ولی سالهای قبلم دیر شروع میکردم🤣😅

افرین من کار داشتم تازه کارم تموم شده تونستم شروع کنم

الهی بسلامتی باشه❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خسته نباشی خودت لذت تمییزیشو میبری عزیزم ،  خوب بگو بتو چه من فرشمو میشورم یا نه، خیلی دوست دار ...

والا به خدا باردارم همینقدرشم که کردم خدا پر شوهرمو بیامرزه که کمکم کرد وگرنه دیگه هیچ 

میدونی ی اخلاق گندی داره از هرچی خوشش نیاد تو رو میگه 

دیشب مانتو شو نشونم داد خدایی نارنجی با دکمه طلایی کلیم ذوقشو کرده بود از نظر من قشنگ نبود ولی تو حالش نزدم

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
منم اتاق پر لباس بود تازه کمدو جمع کردم، یعنی ی پام تو اشپزخونه است یکیش تو اتاق، انگار بمب خورده تو ...

اوه اوه خدا به دادت برسه😅

آخه گردوخاک گرفته بود باید تمیزش میکردم مدتی بود تمیز نکرده بودم  الان دارم یه نفسی میکشم😅😂 ولی خوب شد تمیزش کردم حال خودمم خوب شد 

من دو سه سال افسردگی داشتم ۶ریب و بی کمک هم بودم. دوتا بچه کوچیک پشت هم. خونه ام افتضاح بود. خیلی و ...

اخیلی اره هم افسردگی و هم بچه داشتن سخت میکنه تمییز کاری خونه رو، ایشالا که زود تموم میشه، ولی خودتو زیاد اذیت نکن خونه با بچه کوچیک سه سوته باز بهم میریزه😅

والا به خدا باردارم همینقدرشم که کردم خدا پر شوهرمو بیامرزه که کمکم کرد وگرنه دیگه هیچ  میدونی ...

خیلی سخته تو بارداری ، دست شوهرت درد نکنه. ولش کن اونو بعضیا زبونشون مثل دلشون تیره و تار، سعی کن خودتو ناراحتشون نکنی،