2777
2789
عنوان

مادرشوهر....

328 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها امروز مادر شوهرم و پدر شوهرم اومدن خونمون 

چون خونشون شهرستانه با اتوبوس اومدن منم رفتم ترمینال دنبالشون 

مادرشوهرم تا سوار شد همش گفت وای چع چاق شدی  بعدا یه خرس به دنیا میاری 

یا میگفت چرا نشستی پشت فرمون نمیگی دردت میگیرع زایمان میکنی در حالی که من ۵ ماهمه 

یا میگفت من شک دارم این بچه پسر باشه مث قبلیات اینم دختره خیلی ورم کردی در حالی کع ن دخترم باشه روی چشمم میزارم  اصلا جنسیت برام مهم نیس 

خلاصه تا برسیم خونه حرف و تیکه زد 

هیچی رسیدیم من ناهار درس کردع بودم گفتم استراحت کنین بعد غذا بخوریم 

خلاصه  رفتن توی اتاق مهمون منم نشستم یه کم کارام که اورده بودم خونه انجام میدادم دیدم بی اجازه من رفته توی اتاق بچه ها. و میگه چرا اینجا بازار شامع چرا اینقدر بهم ریختس خلاصه غر غر فقط بعد حالیش نمیشه من شاغلم و بچه ام کوچیکه فقط اسباب بازی میریزه 

خلاصه امروز فقط حرف شنیدم دیگه مغزم داره سوت میکشه

الانم با شوهرم رفتن بیرون تازه وقت کردم بشینم  یه کم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا یغنی از صب غر زده همش من خیلی صبورم واقعا اما واقعا دیگه عصبی شدم قراره یه هفته بمونن خونمون

اعصاب خوردی درست میکنن نمیگه زن حامله ناراحت میشه خدایی نکرده  فشارش میره بالا 

💕کنارتو درگیر آرامشم💕
اعصاب خوردی درست میکنن نمیگه زن حامله ناراحت میشه خدایی نکرده  فشارش میره بالا

هییی چی بگم والا  به همه چی کار داره حتی به اینکه  چی میخرم 

میگم فقط خدارا شکر دورم ازش و ماهی یه بار نهایت میبینمش 

متاسفانه این جور آدم ها قابل تغییر نیستند. جوابشونم بدی باز دوباره بد تر بهت بی احترامی می‌کنند. سعی ...

من اصلا حرفی نمیزنم اکثرا با یه لبخند و شوخی جوابش میدم اما خیلی صبورم اما وحشتناک از صب اذیت شدم خیلی زیاد 

هییی چی بگم والا  به همه چی کار داره حتی به اینکه  چی میخرم  میگم فقط خدارا شکر دورم ...

یعنی یه جوری درکت میکنم انگار خودمی دیروز خونه تکونی کردم ۳ بار اومده همش غر زده تموم نشد تو تنبلی و....یکی نیس بگه تو ۲دیقه تو خونت بند شو ببین من کارمو تموم میکنم یا نه خونه تکونی نکردم فقط پذیرایی و مهمون بازی

💕کنارتو درگیر آرامشم💕
هییی چی بگم والا  به همه چی کار داره حتی به اینکه  چی میخرم  میگم فقط خدارا شکر دورم ...

همون ماهی یه بارم کم کن

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)