2777
2789
عنوان

کیا جن دیدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 27 پست
من یه بار موقع خواب به پهلو خوابیده بودم حس کردم یکی پشتمه از ترس برنگشتم . یهو حس کردم یه دست دور ک ...

خوبه سکته نکردی .

زنداییم تعریف می کرد می گفت تو روستاشون قبلنا یک پیرزنی بوده اسمش زهرا بوده نوه ها و بچه هاش زیاد سر نمیزدن بهش در کل تنها بوده ی شب تو همون حالت خواب و بیداری چند نفر اسمشو صدا میزدن فک کرده بچه هاست میاد بیرون این بیچاره هم هنوز هوشیار نبوده میوفته دنبال آینا نمی خوام بترسونمتون ولی صبح اومدن دیدن جنا انداختنش تو چاه مرده!!

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اکثر وقتا خونه تنهام

شوهرم که نصف ماه بیرون شهره

بابام هس یا دیر وقت میاد خونه یام خوابه و یا یوقتایی کرجه

چندین بار یهو در حمام بازشده خورده بهم😐 

از تو آشپز خونه ظرفا افتاده ی صدایی پیچید تو خونت عین طوفان و ی جیغ  خیلیی ترسناک بود ولی مجبور بودم خودمو بزنم ب بیخیالی

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 
وایی یوقتایی شده مثلا دنبال گوشیمم کل خونه رو میگردم یهو میبینم رومبله😑 لباسامم همینطوری &nbs ...

اینارو میگن جنا میبرن گاهی اوقات بعد یکی دو هفته بر میگردونن ولی گاهی اوقات کلا میبرن دیگه نمیارن

خالمم یکی از لباساشو بردن بعد دو هفته خونی پیداش کرده خیلی ترسناکهههه😶🙁

اینارو میگن جنا میبرن گاهی اوقات بعد یکی دو هفته بر میگردونن ولی گاهی اوقات کلا میبرن دیگه نمیارن خ ...

ارههه واسه خودمم عجیبه ببین حتی داخل کمدارو گشتم ولی دیدم رومبله خیلی عجیبه

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 

اینم بگم خیلی ترسناکهه اگه فک می کنین می ترسین نخونین !

..

خالمم یکبار سردرد خیلی شدیدی گرفته بود داراز کشیده بود انگار یکی داشت سرشو فشار میداد بعد چند لحظه متوجه میشه یک جن بالا سرش داره با پاش سرشو فشار میده خالم از ترس با دستش پرتش می کنه این قضیه تموم میشه تا بعد چند هفته متوجه میشه همسایشون دعا نویس بوده جنارو کشیدن طرف خودشوننن!😨

داشتم با اسکیت از یه زیر میرفتم پایین دیدم یکی با صورت سیاه بم زل زده بعدش جن زده شدم برام دعا گرفتن

برا جن زدگی و مسائل این شکلی ی سیدی هم هست بنام سید رحمتی کارش خیلی خوبه اون از اعراب اهوازه ما یکی بود همین مشکلو داشت کمتر از سه روز جواب گرفت 

شمارشمـمیزارم شاید بدردتون خورد ۰۹۳۰۹۰۴۰۳۷۳