2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا و دلار و بورس با تورم نيست با اخباره و مطمئن باش ك خيلي مياد پايين

بهتر که بیاد پایین همه خوشحال میشن اما بیاد به یه قیمت با ثبات برسه تصور کنید از صبح تا الا قیمت در تغییر اخه مردم چه گناهی کردن طرف یه پس انداز داره میخاد ذخیره کنه خوب ترجیح میده با یه شرایط نرمال اینکار کنه نه که با این شرایط بازار

بهتر که بیاد پایین همه خوشحال میشن اما بیاد به یه قیمت با ثبات برسه تصور کنید از صبح تا الا قیمت در ...

چون مردم همه دلالي رو ياد گرفتن اگه هر كي هر چيزي نياز داشت بخره و نه اينكه بخار سود كردن بخره اينجوري نميشد

بخدا همون فروختن حواله ماشين خريدن دلار و … يعني كوچكتر شدن سفره مردم

بورس سهام دلاري مياد پايين اما ريالي ها نه سعي كن سبدتو رو ريالي بچيني و بورس هنوز با تورم مچ نيست ...

من یه ۵ تومن ضررم منتظرم این برگرده با یکم سود درارم راحت شم ن ریاله 

در مورد طلا 

فقط ۹ تومن دارم موندم بخرم یا ن اخه تو ایران پول تو کارت بمونه فقط ضرره همون طلا بشه بهتره 

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍
جدی؟ کی اینهمه بالا رفته بود

دو سه هفته پیش بود حدودا گرمی ۳/۰۶۰/۰۰۰ خرید به اجبار پدرم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

چون مردم همه دلالي رو ياد گرفتن اگه هر كي هر چيزي نياز داشت بخره و نه اينكه بخار سود كردن بخره اينجو ...

اون شرایطی که شما میگی اره طرف دلاله اما مردم عادی چی کسی که حالا هر چند وقت یه پس اندازه کوچک داره و میخاد به یه طریقی نگهش داره و یه سودیم روش کنه که نیاز داشت دستش پر باشه این نواسانات فقط به ضرر مردم عادی وگرنه تجربه ثابت کرده که دلال ها در هرصورت ضرر نمیکنن 

من یه ۵ تومن ضررم منتظرم این برگرده با یکم سود درارم راحت شم ن ریاله  در مورد طلا  فقط ۹ ...

من برای روز زن گرمی ۱۹۰۰ خام بود خرید کردم چند روز پیش ۲۲۷۰ بود خریدم، الانم نزدیکه به اون قیمت، فکر نکنم خیلی پایین تر بیاد بعد با ۹ ت فوقش ۴ گرم میشه خیلی مشهود نیست برو خرید کن دیگه ام به قیمت نگاه نکن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

من برای روز زن گرمی ۱۹۰۰ خام بود خرید کردم چند روز پیش ۲۲۷۰ بود خریدم، الانم نزدیکه به اون قیمت،&nbs ...

همین حرفای دوستان رو شنیدم برا ارزون شدن برا همین صبر کردم 😅اره بابا ۹ تومن کوفتم نمیدن😂  

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍