my_love مدیر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2545 عنوان هفته ۱۳هم تموم شد ولی خوب نشدم😢 | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 35 پست غذا که میخورم سریع حالت خفگی بهم دست میده انگار نمیتونم نفس بکشمخسته شدم😢چرا خوب نمیشمالبته خیلی خیلی بدتر بودمولی خوب نمیشم که مثل آدم زندگی کنماز غذا خوردن میترسم 1401/12/20 | 13:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل73 عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 15704 من آخر ۱۳ م کمی بهتر شدم تو هم بهتر میدی خیلی خیلی بدتر بودم خدا کنه من که دارم میمیرم. کاش زود بگذره شب و روز ندارم. من بارداری دومم هست، سر پسرمم همینجوری بودم ولی نه به این شدت🥲🥲 پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
غزل73 عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 15704 به نگاه به تاپیک هام بندازی میفهمی اوضام چطور بود الان یخورده بهترم خداروشکر انشالله که همین ... خداروشکر عزیزم. انشالله زود بگذره برای هممون این روزا. من که ماه های آخر رو ترجیح میدم به الان😑 پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
my_love مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2545 خدا کنه من که دارم میمیرم. کاش زود بگذره شب و روز ندارم. من بارداری دومم هست، سر پسرمم همینجوری بودم ... منم بارداری دوممهسر اولی بودم نه به شدت الانالبته من مشگل معده داشتم و قبل بارداری دارو مصرف میکردمبعذ بارداری بدتر شدم
غزل73 عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 15704 منم بارداری دوممه سر اولی بودم نه به شدت الان البته من مشگل معده داشتم و قبل بارداری دارو مصرف میک ... عزیزم🥺انشالله بهتر بشی. کامل درکت میکنم. من انگار یه غده بزرگ تو گلومه که نه میزاره نفس بکشم نه چیزی بخورم🥲من سر قبلی از ۵ماهگی به بعد بهتر شدم پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 مطمعنی ۳تا. ب۶ اینجا میگفتن یکی که دمیترون میخورم یوبس میشم من الان حالت تهوع ندارم فقط حس خفگی ... من دکترم گفت روزی۳ تا ، ۸ ساعت یه بار اوکیه بخوری زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
biotech عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 2354 کل ۹ماه درگیر بودین؟ من همین الانشم کلا افسرده مروز شماری میکنم تا ماه چهارم خوب بشم کلی هم وزن ک ... منم تا اخر ۷ وزن کم کردم بعدش وزنم اضافه شد