2777
2789
عنوان

یکی بهم گفت ماشینتو ۶ روز میبرم ۱۰ میلیون میدم+چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 67 پست
آدم همیشه باید بد ترین حالت ها رو هم در نظر بگیره شاید طرف بخواد افغانی بیاره ایران تو ماشینت مواد ...

اهاااا راست ميگه 

شوهر من ماشين رو داد به پسر عموش دو ساعت تو شهر دور بزنه اونم داد به برادرش 

برادرش تو ماشين ترياك ميذاره با دوستاش برن ى روستاى ييلاقى حال كن پليس ماشين رو ميگيره 

شوهرم پسر عموش رو مجبور كرد بياد ى قولنامه برا تاريخ قبل بنويسن كه اون ماشينو خريده 

ولى نزديك يك ماه در گير بود 

اسی اومد ی تاپیک زدو دوبارم گف۲۰۷ماشینم و رف... و ملت همیشه در صحنه ول کن نیستن همینطور پست میذارن. بابا خودش دیگ توتاپیکش نیس، شمام بیخیال شید...منم بیخیال شدم خخخخخ

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزه شک دار نگیر. اولا ده تومن مقرون به صرفه نیست چون استهلاک و پول تعمیرات الان خیلی زیاد تر میشه. دوم اینکه اگه مشکوک نبود خودش اسنپ می‌گرفت و یک راننده همراهش بود خیلی راحت پشت ماشین لم میده و کس دیگه ای رانندگی میکنه. اگه خدای نکرده با ماشینت قاچاق کنن ماشینت مصادره میشه و پای خودت هم گیره. توصیه من اینه که به هیچ وجه ماشین را به غریبه نده 

۱۰ تومن پول ۴ تا پفکه🤨 دیگه خیلی اغراق کردی بگو حداقل پول ۶ کیلو گوشته😆

اره خو همون😂😂😂😂

من رو زبونمه به شوهرم میگم

مثلا برا لباسا عیدم گفتم ۱۰ تومن بذار کنار گفت خیلی زیاده چه خبرته

گفتم برو بابا پول ۴تا پفکه ۲وپونصدیه

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
اسی اومد ی تاپیک زدو دوبارم گف۲۰۷ماشینم و رف... و ملت همیشه در صحنه ول کن نیستن همینطور پست میذارن. ...

ینی اومد بگه ماشینم ۲۰۷؟؟؟

منظورت اینه؟؟؟؟

اره خو همون😂😂😂😂 من رو زبونمه به شوهرم میگم مثلا برا لباسا عیدم گفتم ۱۰ تومن بذار کنار گفت خیلی ...

اره بخدا چقد بی ارزشه پولمون😑

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
ینی اومد بگه ماشینم ۲۰۷؟؟؟ منظورت اینه؟؟؟؟

الله و اعلم خخخخخ

ولی خو آدم حداقل انقد ب کسایی توتاپیکشن اهمیت میده ک یکم بمونه توبحث...تاپیک زدو جلدی رف

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

الله و اعلم خخخخخ ولی خو آدم حداقل انقد ب کسایی توتاپیکشن اهمیت میده ک یکم بمونه توبحث...تاپیک زدو ...

اره😕