2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام آقا هستم سکه رو باید چند وقت پیش میفروختید  اگه الان ضرر نمیکنید پس بفروشید اما اگر ضرر ...

دلار چی ..من خریدم اونموقع ک 30تومن بود..1000دلار..الان لازمش ندارم..بنظرتون مرداد شهریور چجور میشه؟

دلار چی ..من خریدم اونموقع ک 30تومن بود..1000دلار..الان لازمش ندارم..بنظرتون مرداد شهریور چجور میشه؟

(این مطالب نظر شخصیه)

اصلا پول چیز خوبی برای سرمایه‌گذاری نیست

دو__لت از طریق بالا بردن قیمت و خرید مردم کسری بودجه رو تامین کرد و حالا با چنتا خبر یا بی خبر قیمت رو میاره پایین تر از این

الان هم دلار رو به نظرم بفروشید که حداقل یه سودی کرده باشید و فقط پس انداز کنید تا زمانی که سکه ریخت 

بعداً روی سکه سرمایه گذاری کنید... این سرمایه گذاری بلند مدته

اگر هم روی سکه نمی خواهید سرمایه گذاری کنید حداقل دلاراتون رو بفروشید

طلا چی‌؟

( این مطالب نظر شخصیه )

اگر می خواهید سرمایه گذاری کنید روی سکه کنید که زمان فروش خیلی ازش کم نشه 

اگه هم الان روی طلا سرمایه گذاری کردید توی کوتاه مدت سکه می‌ریزه و بعد مثلا پنج سال می‌ره بالا

الان با این قیمتایی که بالا رفت فقط برای تامین کسری بودجه بود که تامین شد الان میریزه و بعد به سال دوباره می‌ره بالا

مطالب نظر شخصیه و پیشنهاد خرید یا فروش نیست 

یغنی دیگه امکان نداره دلار بره بالا سال بعد

اصلا پول چیز مطمئنی برای سرمایه گذاری نیست

چون ارزش یه پول کشور با توجه به شرایط سیاسی یا تولید یا هر چیزی ممکنه بالا یا پایین بره اما مثلا طلای جهانی که کل دنیا معامله می‌کنند ثبات بیشتری داره و پشتوانه پول، طلاست 

دلار دیگه فایده نداره .. ما داریم روابطمون رو به سمت کشورهای مثل روسیه و چین و عربستان می‌بریم و آمریکا هم دیگه اون آمریکای سابق نیست... اما هنوز زوده که بشه گفت بریم روی پول های این کشور ها سرمایه گذاری کرد 

در ضمن سرمایه گذاری روی پول یه مقدار اخلاقی هم نیست... چون وقتی مردم یه پول رو زیاد خریداری می‌کنند و تقاضا براش بالا میره پس ارزشش بیشتر میشه .. مث دلار که الان خیلی از مردم خریدند و قیمت دلار بیشتر و بیشتر شد 

وقتی قیمت دلار بالا بره قیمت دارو و خوراکی و چیزهایی که به دلار وابسته است بالاتر می‌ره و به همه فشار میاد 

اصلا پول چیز مطمئنی برای سرمایه گذاری نیست چون ارزش یه پول کشور با توجه به شرایط سیاسی یا تولید یا ...

اخه ما حدود ی سال و نیم پیش 4000هزار دلار دادیم کمپانی باهاش کار میکنه ماهی170دلار سود میده..کمپانی مطمئن هست ..الان واقعا موندیم چیکار کنیم

اخه ما حدود ی سال و نیم پیش 4000هزار دلار دادیم کمپانی باهاش کار میکنه ماهی170دلار سود میده..کمپانی ...

نظرات شخصیه 

شما ۴۰۰۰ سرمایه گذاری کردید .. زمانی که سود شما بیشتر از ۴۰۰۰ دلار بشه تازه به سوددهی رسیده سرمایه گذاریتون 

الان به نظرم میتونید یه مقدار صبر کنید که طلا قیمتش خوب بیاد پایین و بعد بخرید و تا چند سال نگه دارید... مثلا بعد از ۵_۶ 

نمیتونم این پیشنهاد رو بدم که روی طلای جهانی سرمایه گذاری کنید چون اطلاعات دقیقی ندارم وگرنه میگفتم