2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیززم خیلیییی نازنن.مبارکههه.من پسر بچم حسرت توربان و لباس گل گلی دارم🤣🤣

مرسی گلم 

منم بچه اولم پسر بود خودمم تو حسرتش بودم😅

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
صندلی ماشین من هم خریدم دوهفته پیش .چه مارکی و چجوری خریدی؟صندلی غذا چی میخری

زیاد هزینه نکردم دلیجان 

صندلی غذاهم هنوز تصمیم نگرفتم این هفته برم بینم 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
کدومش عزیزم؟ فقط اون سنجاق سینه رو از پیج سفارش دادم بقیه اش حضوری گرفتم

همشون ، خیلی خوشگلن ، منم دختر دارم اگه پیج خوبی می‌شناسی معرفی کن در رابطه با اکسسوری دخترونه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
زیاد هزینه نکردم دلیجان  صندلی غذاهم هنوز تصمیم نگرفتم این هفته برم بینم

اتفاقا هوبر از تمام دلیجان ها بهتر و ایمنی بالاتر داره و شکل و شمایلش هم شبیه خارجی هاست.مبارکههه.چند خریدی؟صندلی زویه بخر

همشون ، خیلی خوشگلن ، منم دختر دارم اگه پیج خوبی می‌شناسی معرفی کن در رابطه با اکسسوری دخترونه

پیج choghok خیلی اکسسوری های خوشگلی داره 

پیج choghok خیلی اکسسوری های خوشگلی داره 

آره خیلی خوشگله منم دارمش ، اتفاقا ازش گل سر و جوراب تدی سفارش دادم، هد بندی که خریدی خیلی نازه🥺

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
آره خیلی خوشگله منم دارمش ، اتفاقا ازش گل سر و جوراب تدی سفارش دادم، هد بندی که خریدی خیلی نازه🥺

قربونت برم عزیزم چشمات ناز میبینه