2777
2789
عنوان

دوس دارم کارت اهدا عضو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 111 پست
ببخشید از کجا باید گرفت؟ من عاشق این کارم

من چندسال پیش اینترنتی ثبت نام کردم ولی دقیق یادم نمیاد از چه سایتی.

تو گوگل سرچ کن «روش گرفتن کارت اهدای عضو »کامل راهنماییت میکنه

همه جای ایران سرای غم است...
اگه چیزیم بشه خانوادم راضی نباشن اهدا عضو نمیکنن؟

اره اون رضایت در فرضیه که من داوطلب نشدم ولی الان خودم راضیم رضایت اونا رو نمیخوان احتمالا بازم نمیدونم وایسا یه خرده بیشتر بپرسم در موردش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اون رضایت در فرضیه که من داوطلب نشدم ولی الان خودم راضیم رضایت اونا رو نمیخوان احتمالا بازم نمید ...

مرسی عزیزم

کاربری سوممه🖤 فقط به خاطر اینکه حرف حق گفتم🖤بهونه برای گریه زیاد است/اما امان از گریه های بی بهونه🖤
از گجا باید گرفت؟ ب چه سنی میدن؟

نمیدونم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

راضی نباشن نمیتونی استفاده کنی

چون از قبل کارت گرفتم فک کنم بدون اجازه برمیدارن دیگه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اره اون رضایت در فرضیه که من داوطلب نشدم ولی الان خودم راضیم رضایت اونا رو نمیخوان احتمالا بازم نمید ...

ولی فکر کنم بتونن مانع بشن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ب شوهرم میگم مردم اجازه بدیا ،میگ اعضای تو ب درد کسی نمیخوره😅

😂😂😂😂شوهراا خیلییی خوبنن

2790
2778
2791
2779
2792