2777
2789

عزیزم اینا ملاک نیست...البته به شخصش بستگی داره مثلاً بعضیا هستن میکوبن تو سر همسرشون ک تو تحصیلاتت کمتره و درحد من نیستی و این حرفا...اینم بگم الان تو این دوره زمونه مهم اخلاق و  یه سقفی داشته باشین و یه شغل خوب با درآمد متناسب حداقل...اگه اینا اوکیه خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله گلم. مدرسم. همسرم شغلش آزاده .ولی مدرک هیچ ربطی به شعور و علاقه نداره . هیچوقت تو زندگیم به این ...

پس شما مشکلی نداشتی؟حتما شغل و درآمدش خوبه یا اخلاق خوبی داره که تحصیلاتش به چشم نیومده 

عزیزم اینا ملاک نیست...البته به شخصش بستگی داره مثلاً بعضیا هستن میکوبن تو سر همسرشون ک تو تحصیلاتت ...

خب اگه خونه نداشته باشه و ی کار آزادی که تازه شریکی هم باشه و سیگاری هم باشه چی😂

نه نمیکنم چون خیلی از رشد شخصیتیم تو دانشگاه بوده 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
خودم دکترا،همسرمم دکترا، مهم درک و انسانیته،این تحصیلات لازمه اما کافی نیست، اول باهاش صحبت کن شاید ...

شغلش آزاده تو کار طراحی و دیزاین داخلیه 

ولی همیشه با پسرای تحصیل کرده صحبت میکنم حس بهتری میگیرم 

پس شما مشکلی نداشتی؟حتما شغل و درآمدش خوبه یا اخلاق خوبی داره که تحصیلاتش به چشم نیومده 

نه والا درآمدش خیلی معمولیه. پیش مادرشوهرمم زندگی میکنیم نمیتونیم بریم جایی مستاجری. اخلاقش خوبه خوب هرمردی هم خوبی داره هم بدی. ولی شعور و درکش خوبه الحمدلله .هیچوقت تو زندگی و مشکلات و دعواها مدرک بالاتر پاییتر نمیگم و میگم ربطی نداره واقعا.

خب اگه خونه نداشته باشه و ی کار آزادی که تازه شریکی هم باشه و سیگاری هم باشه چی😂

خب باید ببینی عرضشو داره برات زندگی خوبی فراهم کنه یا نه؟

با سیگارش اصلا موافق نیستم .. حالا بستگی ب نظر خودت داره..و ببین اخلاقش خوبه؟ به ایمان کاری ندارم..ببین انسانیت داره؟ این مهمه