2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب امیر میرسم؟ حس خانوادش بم چیه؟ کی میاد خاستگاریم؟ منم حس ششمم بپرس سوال دری

پس چرا داری از ایشون میپرسی 

خدایا شکرت 💕امضامو دیدی دعا کن ازدواج کنم بزودی با اونی که میخوام🥺❤🙏

خیلی وقته این حس رو داشته ولی بنظرش میاد که الان موقع مناسبی برای پیشنهاد دادن به شما هستش. احتمالا ...

یکی در حقم بدی کرد طوری که حالم بد بود الان خودمو جمع و جور کردم. اما ایشون برگشته و پشیمونه. به نظرتون راست میگه؟ میتونم باهاش ادامه بدم؟

حسم بین ۴-۵ سال دیگه هست. از انتخابت مطمئن باش و درموردش فکر کن الان شغلش مشخص نیست ولی به زو ...

میشه در مورد اینده کاری همسرم بگی چطوره 

کی خونه و ماشین میخریم و کی اسباب کشی میکنیم

گواهیناممو کجا گم کردم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ددوستم داره بهم میرسیم خانوادم راضی میشن 

متولد چه ماهیم 

اینو لطفا جواب بده تا سوال بپرسم❤

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
یکم تنبلی  ولی اراده کنی به بهترین نحو یه کاریو تموم میکنی \

بنظرت آزمونم قبول میشم هیچ امیدی ندارم خیلی آزمون سختیه خیلی

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی