2821
2789
اردیبهشت

نوچ

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
مشکلی نداره عزیزم خواهش میکنم فرزندانش رو دوست داره.ممکنه که چند باری حس کرده باشید که زیاد به شما ...

ممنون از اینکه وقت گذاشتی خدا خیرت بده دخترم خیلی ذوق کرد.انگار یه نقطه روشن دیده.به امید خدا که قبول میشه ومن خبرش رو همین جا بهت میگم باب تشکرواینکه نظرت راجع به سوال دومم کاملا درسته.❤

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود😔تا دلم، باز دلم،باز دلم دل بشود💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون از اینکه وقت گذاشتی خدا خیرت بده دخترم خیلی ذوق کرد.انگار یه نقطه روشن دیده.به امید خدا که قبو ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم. به امید موفقیت خودتون و دختر گلتون و امیدوارم اگر مشکلی دارید برطرف بشه

💔
عزیزم خیلی خوشحال شدم. به امید موفقیت خودتون و دختر گلتون و امیدوارم اگر مشکلی دارید برطرف بشه

زنده باشید گلم.فقط یه سوال دیگه بپرسم؟یکم میتونی راجع به خودم بگی؟البته اگه حوصله داشتید

زنده باشید گلم.فقط یه سوال دیگه بپرسم؟یکم میتونی راجع به خودم بگی؟البته اگه حوصله داشتید

خواهش میکنم

خیلی زحمت می کشید و به خانوادتون خیلی اهمیت میدید.

بعضی موقع ها خسته میشین ولی به دلایلی نمیتونین کنار بکشین

💔
خواهش میکنم خیلی زحمت می کشید و به خانوادتون خیلی اهمیت میدید. بعضی موقع ها خسته میشین ولی به دلای ...

واقعا درست گفتی🌹🌹ممنون