2777
2789
عنوان

دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
بچه ها فردا میخام برم برای ی شغلی  تو رو خدا ذکری چیزی میدونید ک بخونم مشکلی برام پیش نیاد منو ...

برات دعا میکنم

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
بچه ها فردا میخام برم برای ی شغلی  تو رو خدا ذکری چیزی میدونید ک بخونم مشکلی برام پیش نیاد منو ...

ایت الکرسی زیاد بخون. سوره بقره بخون. 

هر سوره و ذکری ک از ته دلت بخونی. حتی اگه یبار باشه. خدا حاجتت رو میده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم. من چون وسواس دارم هرطوری که میخونم حس میکنم قبول نیست

منم اینجوری بودم. هر از اول میگفتم.  حس میکردم قبول نیست

یکی دوتا کن و زیاد بگی اشکالی نداره. مهم گفتنشه.اگه شک کردی خرابش نکن ادامه بده بهش

فقط امام زمان  خیلی کمکم کرد  ولی الان احساس می کنم ولم کرده نه تنها اون بلکه خدا هم

چرا خیلیامون فکر میکنیم خدا ولمون کرده؟

منم همینم احساس میکنم خدا دیگه نگام نمیکنه🙂💔

لحظه اي كه اونجايي پشت سرهم ذكر يونسيه با ايه بعدش بخون درست ميشه 

تاپيك اخرم هست توضيحاتش

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

ایت الکرسی زیاد بخون. سوره بقره بخون.  هر سوره و ذکری ک از ته دلت بخونی. حتی اگه یبار باشه. خد ...

چشم حتما 

نمی‌دونم امتحان می‌کنه خدا منو یا واقعا مشکلی افتاده تو زندگیم 

هم ازدواجم و هم شغلم موقعیت کلی پیش میاد برام ولی یهو همه چی بهم میخوره کلی شکسته میشم و افسرده تا خودمو جمع کنم  

یه نفر داره با کاراش ناخواسته برام دردسر درست میکنه دارم اذیت میشم میخوام مستقیم بیاد به خودم بگه خو ...

مراقب خودت باش پس. 

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478