2777
2789

بچه ها یه سوال ذهنمودرگیر کرده.چرا بعضی اوقات بعضیا قبل اینکه یه اتفاق بد بیوفته ,چند شب خواب بد میبینن؟چجوری همچین چیزی ممکنه؟از قبل حس میکنن اون اتفاقو.چرا؟چجوری؟علتشو میدونین؟

این یعنی همه چی از قبل مشخص شده؟سرنوشتمون یه‌چیز مشخصیه؟یعنی روحمون اون لحظه از قبل میدونه یه اتفاق بد قراره بیوفته؟

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔

من یه جا خوندم روح ادم به آینده میره و از طریق خواب اونو به ما نشون میده:) 

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ینی انرژیت منفیه وارد فاز بد شدی ...وقتایی ک حالمون بده خواب بد هم مبینیم

🤔

مثلا یکی یکشنبه  تصادف کرده ,چند شب قبلش همش خواب مرده ها و خوابای بدو میدید...علتش یعنی انرژیه منفیه؟

چه جالب

آره ولی کاش اینجوری نبود آدم اون چند روز میمیره و زنده میشه من سر فوت دوستم اینجوری بود 

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤 
🤔 مثلا یکی یکشنبه  تصادف کرده ,چند شب قبلش همش خواب مرده ها و خوابای بدو میدید...علتش یعنی ان ...

بله همون حس بدش اون اتفاق ب زندگیش کشیده

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

🤦🏻‍♀️آره درست میگی

من قشنگ خواب دیدم سر یه قبرم میخوان جسد رو بزارن بعد دقیقا یه هفته همون صحنه رو دیدم چون با تصادف فوت شد اگه من بهش میگفتم این اتفاق نمی افتاد🥲💔

من قشنگ خواب دیدم سر یه قبرم میخوان جسد رو بزارن بعد دقیقا یه هفته همون صحنه رو دیدم چون با تصادف فو ...

ای وای خدارحمتش کنه.چقدر بد

ای وای خدارحمتش کنه.چقدر بد

ممنونم🥲🖤✨

آره خیلی🥺✨💔