2777
2789

۳ سال کنکورتجربی دارم میدم خيلي درسم خوب بود معدل ۲۰ از اونابودم که تفریح زندگيم درس خوندن بود و لذت میبردم ؛ وقتي به کنکور رسیدم اصلا درس نخوندم خسته شدم بدم اومد ازدرس خوندن فقط وقت خودم رو تلف کردم نه درس خوندم نه زندگي کردم  ! خيلي ناراحتم اصلا نمیتونم این شرایط رو قبول کنم؛ بهم میگن وقتي نمیتونی درس بخونی برای کنکور بیا برو بدون کنکور آموزش ابتدایی ی روانشناسی بخون ؛ خیلی سختمه نمیتونم قبول کنم که مني ک ی زماني رویای پزشک شدن داشتم و براش تلاش میکردم الان توی این نقطه باشم ! کارم شده فکر کردن و گریه کردن😔😔😔😔 این دست و دل من به درس خوندن نمیره چقدر هزینه کردم مشاور گرفتم کتاب خریدم اصلا فایده نداشت 😪

خدایا خودت یه راهی پیش روم بزار من خستم

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

وقتي توی ایسنتاگرام پست دکتر شدن بقیه رو میبینم انقدر ناراحت میشم همش حسرت میخورم

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

عزمت جزم کن درس بخون

تا دوصباح دیگ افسوس الان نخوری

تجربه کردم ک میگم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فایده نداشت یعنی خوندی و نتیجه نگرفتی  یا نتیجه نگرفتنت فقط به خاطر نخوندنه؟

يعني اصلا نخوندم

۱ هفته میخوندم بعد نمیخوندم ول میکردم همش مینشستم فکر میکردم گریه میکردم نمیتونستم بشینم مثل آدم درس بخونم

يعني اصلا نخوندم  ۱ هفته میخوندم بعد نمیخوندم ول میکردم همش مینشستم فکر میکردم گریه میکردم نمی ...

مشکلت اینه که خودتو نمیبخشی 

تا میای شروع کنی به درس خوندن خودتو سرزنش میکنی و قصه ی گزشترو میخوری 

ببین اگه نخوای تغییر کنی دقیقا همون نتیجه هایی رو میگیری که قبلا گرفتی

دختر قشنگ این دوره ک دیگ هیچ وقت برنمیگرده این سن دیگ هیچ وقت برنمیگرده پس باید یجوری زندگی کنی ک ده سال دیگ افسوس نخوری ک کاش اونکارو میکردم....

وقتی درست خوب بوده یعنی توانایی داری بشین درس بخون واسه پزشکی ودندون پزشکی و.......

گیرم بری یه رشته ای بخونی ک آینده نداره همون بهتر نخون

من عاشق رشته پزشکی بودم وهستم ولی سر بچگی وراهنمایی های غلط اطرافیان اصلا نشد برپ تجربی بخونم همیشه گوشه قلبم پیش خودم ناراحتم  تو من نباش

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

گذشته رو ول کن از همین امروز آینده تو بساز

دختر قشنگ این دوره ک دیگ هیچ وقت برنمیگرده این سن دیگ هیچ وقت برنمیگرده پس باید یجوری زندگی کنی ک ده ...

نمیدونم چ جوری عزمم رو جمع کنم نمیدونم چ جوری شروع کنم برام شروع دوباره خیلی سخته ؛ حسرت روزهای رفته خیلی سخته ؛ می‌ترسم؛ از خانوادم خجالت میکشم ، حتي نمیدونم دیگه چی درست جی غلط

ببین چون چند سال پشت کنکور بودی و مدام به خودت قول دادی که درس بخونی و نخوندی 

دیگه به حرفات پای بند نیستی و میگی این دفعه هم نمیتونم انجام بدم 

باید برنامه های سبک بریزی و شروع کنی و به هیچی فکر نکنی اینک چی بهت میدن چی نمیدن چه رتبه ای میاری 

فقط روی کارت تمرکز کنی 

مشکلت اینه که خودتو نمیبخشی  تا میای شروع کنی به درس خوندن خودتو سرزنش میکنی و قصه ی گزشترو می ...

چیکار کنم راهنمایمم کن ؛ 😪

ببین چون چند سال پشت کنکور بودی و مدام به خودت قول دادی که درس بخونی و نخوندی  دیگه به حرفات پ ...

برنامه سبک مثلا چه جوري چیکار کنم از چی شروع کنم

با ساعت مطالعه و تعداد تست کم شروع کن اونقدر که بتونی انجام بدی 

بعدش به خودت انگیزه بده بگو دیدی تونستم 

بعد چند روز نشینی ناراحتی کنی بگی ای کاش همون سال اول شروع میکردم و ...

بگو هرکسی مکنه این چیزا براش تو زندگی پیش بیاد منم قول میدم ادم جدیدی بشم

الان یه برنامه ام برات میفرستم .

با ساعت مطالعه و تعداد تست کم شروع کن اونقدر که بتونی انجام بدی  بعدش به خودت انگیزه بده بگو د ...

باشه عزیزم مرسي دستت طلا♥️💋

ببین اینا فصلای به نسبت ساده تر و تست خیز ترن به ترتیب شروع کن بیار جلو تست خوب کار کن قول میدم نتیجه بگیری

زیست:

۱ ۲ ۳ ۵ دهم

۱تا ۶ یازده

۱ ۲ ۷ ۸ دوازده

۴ ده

۶ ۷ ده  ۵ ۶ دوازده 

وقت شد بقیه رو بخونید

شیمی:

۱ ده کامل

۲ ده تا اخر موازنه 

۱ یازده تا بازده درصدی

۲ یازده کامل(اگه تو مسائل خیلی مشکل داشتی اینو بعد قسمت بعدی بخون)

انتهای ۱ یازده با ۳ یازده کامل

۳ دوازده

و حفظیات (۳ ده و ۱ ۲ ۴ دوازده)