2777
2789
عنوان

بی بی چک . عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 40 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

انشالله بارداری عزیزمممم 😍منم امروز تستم مثبت شد

مرسی گلم ایشالا 

مبارکت باشه ایشالا به سلامتی بغل کنی نی نی رو 

علاعم نداشتی؟

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین مرسی خاله جونا🤰😘💐
مرسی .تنبلی تخمدان دارم

عه منم تنبلی تخمدان دارم

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌
عه منم تنبلی تخمدان دارم

همسرتون مشکلی نداش من یکم همسرمم ضعیفه

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌
نشاسته بخور و استراحت کن ، زودتر از چهارده روز مثبت شده نمی‌تونه بخاطر تأثیر آمپول هایی باشه ک زدی ؟

اره نشاسته میخورم همش دراز کشیدم .

فکر نمی‌کنم تاثیر آمپول باشه آخه روز ۶ ای یو ای بی بی چک زدم کامل منفی شد حتی هاله ننداخت

مرسی گلم ایشالا  مبارکت باشه ایشالا به سلامتی بغل کنی نی نی رو  علاعم نداشتی؟

یه هفته بود کمر درد داشتم مث پریودی دیروز و پری روز لک داشتم یکم الان نیس و حساسیت سینه ها

خدایامن هرچیم که نداشته باشم باز تورو دارم  
اره نشاسته میخورم همش دراز کشیدم . فکر نمی‌کنم تاثیر آمپول باشه آخه روز ۶ ای یو ای بی بی چک زدم کام ...

ژله و سوپ گندم و نشسته جاشو سفت میکنه 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یه هفته بود کمر درد داشتم مث پریودی دیروز و پری روز لک داشتم یکم الان نیس و حساسیت سینه ها

منم لک دارم امروز صبح دیدم یعنی علتش چیه؟