2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

درود بر شما دوستان

من هم چندتا از پکیج هاشون و تهیه کردم دو الی سه بار بعضی از دوره هارو گوش کردم از سال ۹۷ خب خیلی بهم کمک کرد وقتی تازه توی جریان خودشناسی افتاده بودم... تقریبا میشه گفت استارتش با ایشون بود و ازشون ممنونم... و اینکه خونه در زعفرانیه خریدن و غیره من نمیتونم نظری راجع بهش بدم چون واقعا ازین آگاه نیستم که از چه طریق منزلشون و تهیه کردن...

و انسان خودش قدرت تفکر و انتخاب داره از مشاور و مدرس آگاهی رو میگیره و بنا بر شرایط خودش باید انتخاب کنه با زندگیش چه کار کنه و نمیشه دیگران و مقصر دونست....

اما با حرف دوستمون که میگن از خودشون عکس و ویدیو منتشر نمیکنم موافقم برای منم خوشایند نیست بالاخره ما در این بعد ۳ با ذهنمون دوست داریم ارتباط برقرار کنیم... اما بقول خود خانم هروی انسان کنجکاو هست ذاتا و دوست داره رمز و باز کنه... و به همین دلیل فکر میکنم این شیوه و ترفند کاریشونه...

و درسته من چندین کتاب روانشناسی و خودشناسی و قانون جذب خانم استر هیکس و جفری یانگ و ... خوندم عینا داخل دوره ها هستن مطالب...

بالاخره بقول خود خانم هروی رفرنس و منبع یکی هست باید دید با چه مدرسی ارتباط میشه برقرار کرد....ایشون متخصص در رشته روانشناسی نبودن تا جایی که من دوره هاشون و تا پارسال تهیه میکردم مربی و مدرس هستن👌🏻👌🏻

زندگی مون افتضاح بودااا افتضاح

۵ ۶ ساله دوره هاشو دارم ۵ ۶ سال هی گوش کردم هی رهاش کردم هی گوش کردم هی رهاش کردم

یهو نتیجه نگرفتم ولی اروم اروم نتیجه گرفتم

اوضاع مالی مون از صفر هم پایبن تر بود مثلا رفت تو ۱۰

شرایط روحیم خیلی تغییر کرد من دایما در حال گریه و خشونت و دعوا بودم اینا دیگه در من خیلی کمرنگ تر شدن

یه دوره ای طراحی کردن جدید نیس ولی من جدیدن گوش میدم دوره ی ایمان شاهکارههه شاهکار

دو سه ماهه دایما گوشش میدم خیلی شاهکاره اصن منو از لحاظ درونی تکون داد

این تاپیک تون برمیگرره به سال ۴۰۱ شاید یه نشونه ای باشه برای شما که اگه ولش کردید دوباره برید سمتش

من یهو انگار به دلم شد که اسم سوده سرچ کنم تو گوگل و اتفاقی تاپیک شما رو دیدم دلم نیومده اینو نگم بهتون

شاید نشونه ای باشه براتون که اگه رها کردید دوباره شروع کنید

اگه دوست داشتید بیشتر از صحبت کنم از تجربه ها از دوره هاشون تو شخصی صحبت کنیم

چون خیلی چیزا رو نمیشه اینجا گف

دانشجو🧠