2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 36 پست
فکر کردم کیبوردت مشکل پیدا کرده😅

😂😂😑

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:
آمستیریس،گیلاس،اسمان،رسپینا،گندم،ابرا،ارانا،نویانا،مرسینا

دیگه خز و خیل تر از اینا نبود؟😂😂😂😂

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه خز و خیل تر از اینا نبود؟😂😂😂😂

دیگ اگه ب اینا میگی خز خدا داند چی ت ذهنته 😐هرچی اسم تک و خاص بود و گفتم

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:

کایلین: خالص و پاک

کالین: دختری جوان با مو و روی روشن

هایلین: فرشته بهشتی

شایلین: بی همتا

شادوین: شادمان و خوشحال

ماهلین: هاله ماه

مِلورین/ ملورینا: بلورین، نوعی مروارید گرانبها

مانلیا: پری دریایی

ماهورا: زیباتر از ماه

ماهک: زیباروی محبوب

ملینا: گل سپید کوچک

دلوین: رباینده دل و عشق

دلوان: دختر مهربان

دُرین: مانند در و گوهر، ارزشمند و گرانبها

دُریتا: زیبا و درخشان

درنا: نام یکی از صورت های فلکی، نام نوعی پرنده

درسا: مانند مروارید، ارزشمند

دلسا: همچون قلب، دارای احساس و عاطفه 

هلسا: مانند هل، خوشبو و معطر

السا: مانند ایل، دختر نجیب و پاکدامن 

نلسا: مانند روشنی

نلکا: آلوی ترش کوهی

دلانا: آرامش مادر، عزیز مادر

آندیا: دختر پاک، فرشته کوچک

آدلیا: دختری که بخاطر زیبایی مشهور و نامی است

لیدیا: بانوی دارا و عشرت طلب

آنید: فرشته پاکی ها

آنیدا: خالق و آفریننده عشق

آنیکا: فرو خوش صورت و زیبا

آنیا: عشق مطلق، بی نظیر

آروشا: درخشان، باهوش

آرشینا: دوست داشتنی و عاقل ترین

آرشیدا: خورشید آریایی، بانوی درخشان

آرمیس: روشن و پاک

آلیس: بانوی نجیب زاده 

آریسا: رنگین کمان، نجیب زاده آریایی

آرنیکا: آریایی نیک پندار، همیشه بهار کوهی

دُرنیکا: گرانبها و ارزشمند 

رونیکا: دختر خورشید، پیروز کننده، زیبارو

آدرینا: زیبارو، آتشین 

آتریسا: آتش گون، زیبارو

آترین/آترینا: آتشین، زیبارو

آتریا: بانوی آتش

آدینا: زینت و آرایش

آلینا: زیبا و سرخ روی

لاوین: نوازشگر، آواز خواندن همراه با نوازش

لاویا: نوازش شده

لاریسا: نفیس و باارزش

هانیل: یکی از فرشتگان الهی

هانیتا: مسرور و شاد

هانیا: مسرور و شاد

هانیس: چشمه

هانیسا: مسرور و شاد

سانیل: خوش اخلاق

آیسل: زیبا و درخشان مانند ماه

آیسو: آب و ماه، زیبارو، با طراوت و درخشنده

السانا: اصیل، مثل ایل

آناهِل: الهه پاکی، الهه باران

آنیل/ آنیلا: مشهور و نامی

کارنا: الهه پاکدامن

آوین/ آوینا: دختر پاک، بانویی که مانند آب زلال است

آویسا: مانند آب، پاک و روشن

اَویتا: بی همتا

ویانا: دانایی، خردمندی

وانیا: هدیه باشکوه خداوند

ویونا: دختری که عروس شده، عروس زیبا

لَیان/ لیانا: بانوی درخشان و زیباروی

دیانا: نیکی رسان

ریانا: شاداب و تازه

تیانا: بسیار زیبا

تانیا: توانستن، ملکه مهربان، دختر بی همتا

تالیا: تلاوت کننده قرآن 

کیانا: طبیعت

دایانا: زیبا و گرانمایه مانند رز سرخ

نادیا: امید، آرزو

نلین: رنگین کمان

هلین/ هلینا: نور و روشنایی

دلین/ دلینا: آسوده، دل آرام

سلین/ سلینا: خروشان

نیلی/نیلیا: به رنگ نیلی

نیلا: منسوب به نیل

نلیا: نیلگون

نیلو: شبیه به نیل

نلی: صورت دیگر اسم نیلی

نلا: درخشان

نیلسا: شبیه به نیل

نیلدا: آفریده شده از زلالی

ایلدا: فرزند ایل

هیلدا: نیرومند و قوی

نورسا: شبیه به نور، روشن و درخشان

نورا: نورانی، درخشان

بنیتا: دختر بی همتای من

بهینا: فرزند نیکان، کسی که اجدادش از خوبان بوده اند

بارانا: ای باران

سونیا: خرد و عقل

سوفیا: دانا، فرزانه

رونیا: آن که چهره اش مانند نیاکان است، اصیل

رومیسا: دختر سپید رو

رویسا: مانند چشمه زلال

رونیسا: درخشان و تابان

ریماس: الماس، جواهر نایاب و ارزشمند

روشنا: نور و روشنایی

رَزانا: با وقار و آراسته

رَزینا: با وقار و متین

لِنا: نور و درخشندگی، دختر زیبا

لِنیا: دختر ملیح و نمکین

پناه: پشتیبان، حامی

پگاه: سپیده دم، صبح زود

پرینا: به نرمی و لطافت پر

پرنیا: پرده نقاشی، نوعی انگور، حریر

پارمین: یک تکه بلور

پینار: چشمه

سِتیا: بانوی نجیب و بلند مرتبه، دنیا، روزگار

سِتیلا: بانوی بلندمرتبه و پاکدامن

ساینا: دانا و باخرد

سانیا: سایه روشن درون جنگل

سامینا: مانند گل مینا

سِوینا: بانوی عشق

ساوین/ ساوینا: گرانمایه و باارزش، 

سورینا: نیرومند، قدرمند، دلیر

تیارا: زیبا، آراینده چشم

تیام: عزیز و گرامی

تیدا: دختر خورشید، زیبارو

متینا: با وقار، دارای متانت ، محکم، استوار

ماتینا: گل سرخ

مانیسا: دانشمند و دانا

مِدیسا: زیباروی چون ماه

ماهانا: روشن و زیبا همچون ماه

مارینا: دارنده هرچیز ارزشمند

الارز: گل سرخ بسیار زیبا

الارا: آراینده ایل

لارا: پری دریایی، ناز و ظریف

دیگ اگه ب اینا میگی خز خدا داند چی ت ذهنته 😐هرچی اسم تک و خاص بود و گفتم

خب اینا واقعا خز بودن ببین همه براشون مسخره بود تو ذهن ما اسمای قشنگی هست ن اسمای عجیب غریب و من دراوردی 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑