2777
2789
عنوان

تب داره بچم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قهوه خوردم  خیلی استرس دارم  تا چند روز ممکنه طول بکشه؟ ویروسه باز؟

نمیدونم والا واسه من ظهر اینجوری شد یهو صبح بردم واکسن بزنه سیستم قطع بود نزدن برگشتم یهو داغ شد خیلی از تب میترسم

ى شياف ديگه بزار بخواب چون الان ٥ ساعت گذاشته بذار خوابت نبره دوباره دماش بره بالا تب خطرناكه 

شیاف هر ۸ ساعت مگه نیست؟

شیاف استامینوفن ۱۲۵ 

شربت ایبوپروفن‌ هم دارم بدم بهش؟ 

یا شیاف بهتره ؟

دندون تب نداره ساعت کوک کن پوشکش نکن لباس سبک تنش کن ولی باد نخوره

ولی دختر من سر هر دندونش که میخاست دربیاد تب میکرد .همه بچه ها یکسان نیستند

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده

من شیاف زدم وپیاز مالیدم کف پاش با نمک وآب ولرم وسرکه پاشویش کردم تبش سریع شکیت داشت هذیون میگفت آروم شد وخوابید

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چیه

10 تا برگ زیتون بشور خاکی چیزی داره بره بعد بنداز تو فلاسک واب داغ بالاش بعد هر 8 ساعت یک استکان ...

یه روش دیگه هم داره تودیگ بزار اب ب اندازه دلخواه لایه جربیشو بردار بعد رنگش سبز شد باید خورد تلخه من بدون شکر خواهرم با شکر خورد ...ناکید میکنم برای بچه شش ماهه نمیدونم خوبه یا نه منظورم ممنوعیت چون این ویروس یه کاربر گفت فقط با برگ زیتون حل میشه بالای 10 نفر از اشناهامون با همین برگ زیتون چند ساعته خوب شدن ....

من همزمان گلو وابریزش وسردرد وتب داشتم با دولیوان خوردن رفع شد کااامل

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
چه روشی؟؟

10 تا برگ زیتون بشور خاکی چیزی داره بره بعد بنداز تو فلاسک واب داغ بالاش بعد هر 8 ساعت یک استکان ...

یه روش دیگه هم داره تودیگ بزار اب ب اندازه دلخواه لایه جربیشو بردار بعد رنگش سبز شد باید خورد تلخه من بدون شکر خواهرم با شکر خورد ...ناکید میکنم برای بچه شش ماهه نمیدونم خوبه یا نه منظورم ممنوعیت چون این ویروس یه کاربر گفت فقط با برگ زیتون حل میشه بالای 10 نفر از اشناهامون با همین برگ زیتون چند ساعته خوب شدن ....

من همزمان گلو وابریزش وسردرد وتب داشتم با دولیوان خوردن رفع شد کااامل

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
شیاف هر ۸ ساعت مگه نیست؟ شیاف استامینوفن ۱۲۵  شربت ایبوپروفن‌ هم دارم بدم بهش؟  یا شیاف ...

نه شربت نده .استامینوفنم زیاد کارایی نداره .من بچمو شیاف دیکلوفناک کودکان میزاشتم 

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده