2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 31 پست
اصا اینجورس نیست نمیدونم

ازش بپرس بگو اتفاقی افتاده با من اینجوری حرف میزنی؟ 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من بچه ندارم😔😔😔

نمیدونم اصلا باهش‌کل کل نکن که بی ادب بود دهنه ...منم شوهرم اگه یکم بی ادبانه رفتارکنم دهنش به فححش باز میشه اینقدر حرمت نگه میدارم جرات نمیکنه چیزی بگه خییلیی بد دهنه شوهرم ...اصلا باشوهرت بد صحبت کن اومد سکوت کن بی محلی بدترین تنبیه .....آروم که شدید بگو تو تکیه گاه منی تو پشتوانه منی من به امید تو اومدیم تواین زندگی خیلی سخت بود این چهارشب غذا از گلوم پایین نرفت...من خودم ناهاروشام‌ومیوه و...میخورم آخه باردارم ولی به شوهرم ازاول گفتم چیزی نمیخورم بدون تو از گلوم پایین نمیره ..اگه بدونه سیرم بادوستاش می‌ره لنگ شب وظه م پیداش نمیشه مجبورش کردم بیاد خونه الکس گفتم چیزی از گلوم پایین نمیره

اصلا پی اش رو نگیر که فکر کنه مهمه،فکر کنه خبریه میادخودش دیر یا زود دیگه چند روز دیگه

من تو ی شهر غریبم نمیدونم اومد چجوری رفتار کنم

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

نمیدونم اصلا باهش‌کل کل نکن که بی ادب بود دهنه ...منم شوهرم اگه یکم بی ادبانه رفتارکنم دهنش به فححش ...

تازگیا اینجوری باهام بد حرف میزنه

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

اصلاقهر نکن ولی سرسنگین باهاش رفتار کن

بعد که دیدی روش زیاده باز بزن تو روش،بگو خیلی اون شب به من بددهنی کردی،احتراممو ازبین بردی ولی من یه کلمه بهت نگفتم

بگو من تو شهر غریب کیو دارم جز تو به پشتوانه تو اومدم من دلم بچه میخاد باید آرامش داشته باشم با استرس که من بچم نمیشه ...بازبون رامش کن ...جلو پدرمادرت هم اصلا باز نکن مسأله رو وقتی رفتن صحبت کن یه وقتی جلو خانوادت توهین نکنه بهت پدرمادرت غصتو میخورن

تازگیا اینجوری باهام بد حرف میزنه

اصلا روشو بخودت باز نکن اون بی ادبانه صحبت کرد شما سکوت کن واتاق وترک کن ...بگو درشان شوهرم  نمی‌بینم اینطوری صحبت کنه آخه تو خیلی مودبی 

اسی امضاتو خوندم از خدا میخوام بزودی دامنتو سبز کنه❤❤

علت رفتارای همسرت چیه؟ چرا جوری حرف میزنه انگار شما مقصری..بنظرم بهش اهمیت نده تا بفهمه رفتارش با شما زشته.

همیشه اینجوری تند حرف میزنه باهاتون؟

امیدم به توعه خدا جون❤ کاربری دو نفره✌🏽معلم❤