2777
2789

خانوما من مجردم . تو یه منطقه خیلی خیلی محرومم زندگی میکنیم که اصن متخصص زنان نداره و تا شیش ماه دیگه نمیتونم برم یه شهر بزرگ و پیش یه دکتر خوب .من ریز کیست دارم و دارم قرص ال دی مصرف میکنم و وقت پریودیم مفنامیک اسید . اسپیرونولاکتونم برا ریزش موهام به خاطر کیستام . حالا من عفونت قارچی گرفتم. مطمئنم اونه . چون همون ترشح های پنیری و التهاب و ... دارم و مطمئنم عفونت قارچیه . نمیشه که وایسم تا شیش ماه دیگه . لطفا اینجا ماما یا دزشکی نیست کمکم کنه چی مصرف بکنم؟ دعا میکنم براتون . تو رو خدا کمکم کنید خیلی بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوگل سامانه هست که آنلاین خدمات میدن دکترا یا تلفنی 

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             

چند قطره بتادین بریز داخل آب لگن و دقایقی بشین توش. چند بار طی ۲-۳روز تکرار کن. بی ضرر و تاثیرگزار

و همون سرکه سفید ک دوستان گفتند

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده

سرکه سفید با جوش شیرین بریز تو لگن و بشین توش، ژل بهداشتی بانوانم خوبه، هر روز جوشونده آویشن و پونه بخور

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

عنبر نسا استفاده کن تو گوگل سرچ کن روش استفاده اشو عالیههه سرکه سفیدیا نمک بریز تو اب ولرم بشین نیم ساعت توش دیگه اینکه لباس زیرتو هرروز عوض کن حتما خودتو خشک کن تو دستشویی تو حمام نشین اصلا  

گلم سير رو هم امتحان كن يه حبه سير پوست بگير و تو اون ناحيه قرار بده به مدت نيم ساعت طوري كه بوي سي ...

متن و بخونید نوشته مجردم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.